Gaming

Akár még játszható karakterek is lehetnek a vulperák a jövőben!


A World of Warcraft világa lehetséges, hogy új játszható fajjal bővül a Battle for Azeroth ciklus során.

A Battle for Azeroth bevezetett egy teljesen új “‘rendszert”, az Allied Races-t. Ezek új játszható fajokat jelentenek, amiket az Azeroth-ért vívott háborúban a frakciók maguk mellé állítottak. Ilyen például Horda oldalon a Mag’har orkok faja, vagy az Alliance oldalán a Dark Iron törpök.

Amióta a köztudatba bekerült az Allied Race fogalma, azóta szinte minden új fajra ráveti magát a World of Warcraft közösség és már azt várják a játékosok, hogy mikor kerülnek játszható formába. Nem volt ez másképp a Vulpera fajjal sem, ám úgy tűnik, hogy az új rókaszerű élőlényeknek még akár esélyt is adhat a Blizzard Allied Race-ként.

A Redditen már volt aki elkészítette a faj hivatalos adatlapját is

A vol’duni lények az új kiegészítő egyik “fejezetében” egészen nagy szerepet játszanak Horde oldalon, így a közösség elsősorban Sylvanas alá várják az érkezésüket. A játszhatóságot pedig a legtöbben arra alapozzák, hogy ez az a jelenleg még játszhatatlan faj, aminek a legtöbb személyre szabhatósági lehetősége van a forrásfájlokban.

Icy-veins
Icy-veins
Icy-veins
WoWHead

Megtalálható mind női, mind pedig férfi karaktermodell, ezeknek több féle arc, bundaszín, valamint fül variációi, sőt még a foltjaikat és az orrukat is állítani lehet. A páncélok esetében sem kellene törnie magát a fejlesztőknek, ugyanis a Goblin modellek páncéljait simán ráhúzhatnák a kis rókaszerzetekre, egyedül a sisakok esetén kellene egy kisebb plusz munkát vállalniuk. Mindezek után nem csoda, ha sokan várják a Blizzard hivatalos bejelentését.

Kul tirasi férfi – WoWHead

Alliance oldalon a közeljövőben várhatóak a kul tirasi emberek. Szintén a forrásfájlokban bukkantak rá a bizonyos ember modellekre, lehet majd nagydarab, vagy akár igazán vékony karakterünk is. Ez a bővítés már szinte biztos, hogy meg fog történni, ugyanis már Druid formákat is találtak a kul tirasi emberekhez.

Ha tehát az Alli oldalára a jövőben szinte biztos, hogy érkezik egy új választható faj, akkor jogosan várja a Horda a maga oldalára a bővítést, erre a helyre pedig jelenleg a legerősebb jelentkező a vulperák faja.

A kérdés már csak az, hogy mikor érkeznek a játszható Murloc-ok?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva