Gaming

Valkyrie nerf, kreatív új lap és frissített klán csaták – ezeket várjuk a szeptemberi frissítéstől!


Megnéztük minek lehet realitása a következő frissítésben.

Itt a szeptember, ami tudjuk, hogy sokatok által a legutáltabb hónap, – megértjük – Clash Royale szempontból viszont van miért várni!

Nyakunkon ugyanis a következő frissítés, mely kapcsán belemegyünk egy kis találgatásba, és leírjuk, hogy mi az a 3 dolog, amit a legjobban szeretnénk látni benne. Jöjjön hát a lista!

  1. Használható, de balanszos új kártyát

Jó pár hónapja bent van már a játékban a Royal Recruits, mely most már leírhatjuk: borzalmas lett minden szempontból.

Mivel körülbelül semmi ügyességet nem igényel a használata (még csak elhelyezni se lehet normálisan, maximum ha szélre húzzuk, akkor 4-2 arányban indulnak útjára a lovagok), ezért várható volt, hogy nehéz lesz balanszolni.

Képtalálat a következőre: „royal recruits clash royale”
forrás: gamestroops

Nem is sikerült a Supercellnek: először nevetségesen broken formában jelent meg, majd megemelték 6 elixírről 8-ra a költségét, hogy a használhatatlanságba taszítsák. Konkrétan elmondható, hogy senki nem játszik vele:

forrás: https://statsroyale.com/top/cards?arena=12

Amellett, hogy jó lenne átdolgozni kompletten a kártyát, tudjuk, hogy új lap is jön, mert utalt rá Twitteren a Supercell.

Kértek a rajongók utalást a lapra, annyit írtak le, hogy “GG, illetve TT”

Clash Royale September Update 2018

Majd küldtek egy GIF-et egy zöld óriásról (Green Giant).

A “TT” Tournament Tickets, vagyis bajnokság jegyekre utalhat akár, míg a GG-t már említettük – persze lehet egy érkező Goblin Giant rövidítés is.

forrás: qygjxz.com

Mi egyet remélünk: azt, hogy érdekesebb és balanszosabb lap legyen, mint a Royal Recruits.

2. Valkyrie nerf

Mielőtt a lapot használók nekünk esnének: bő 3 hete írt cikkünkben ezt ecsetelte Supercell a Valkyrie-t a listáról hiányolóknak.

“Valkyrie-t sokan hiányolták a listáról, a következő hónapban foglalkoznak a lappal, egyelőre buffoltak az alternatívákon (pl. Knight).”

Knight buff ide vagy oda, a lap még mindig a legerősebb védekező egység a játékban.

forrás: statsroyale

Ha a tényekre támaszkodunk, illetve a fentebb bemásolt mondatra, elmondható, hogy noha nem feltétlenül várjuk a nerfet, de bőven benne van a pakliban, hogy érkezni fog egy kisebb.

3. Új Clan Wars Collection Day rotációt

Mivel időről időre cserélik a fejlesztők a Clan Wars első napjának játékmódjait, így nagyjából biztos, hogy most is lesz olyan, amitől megválunk.

Személyes véleményem, hogy a jelenlegi a legrosszabb felhozatal.

  • A draft szuper, és remélem, hogy sose veszik el: a legtöbb tudást az igényli, és a legváltozatosabb is.
  • A 2v2 draft is teljesen jó lenne, de mire az átlag klánban talál egy aktív embert valaki, addigra lemegy a Collection Day.
  • A rage mód elmegy, de egy idő után monoton, és saját decket kell rá építeni – ha a meglévő lapjainkkal akarunk játszani, arra ott az 1v1 vagy 2v2
  • A mirror borzalmas: lehet, hogy ebben mutatkozik meg leginkább, hogy ki a jobb játékos, mert ugyanazokkal játszunk, de egyrészt ez kiszámíthatóvá teszi, másrészt teljesen random deckeket kapunk, mindenféle koncepció nélkül (nekem volt olyan, hogy egy darab tankot se dobott be, de 4 távolharci egységet is…) – ebben így sok öröm nincsen

Persze a hármas pont abszolút szubjektív, de az nagyjából biztos, hogy a frissítés során cserélődik majd 1-2 mód: a Classic Challenge-et (ahol előre összeállított ladder paklikkal feszülünk egymásnak) én speciel szívesen látnám viszont.

Képtalálat a következőre: „clan wars clash royale”

Ez a mi listánk, melybe olyan pontokat válogattunk, aminek a realitása igen komoly – a frissítés várhatóan hétfőn lép életbe (minden hónap első hétfőjén), pénteken pedig a tartalmára is fény derülhet.

Borító: https://www.artstation.com/artwork/E1XvA

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva