Fortnite

Érkezik a Shockwave Grenade – Ez várható a v5.31-ben, akár már holnap!


Mostanában nem igazán tart rendet az Epic Games a frissítések körül, hol így, hol pedig úgy érkeznek az újdonságok.

Az Epic Games még a harmadik szezon környékén kialakított egy rendszert, miszerint minden Update kedden érkezik. A Battle Pass kihívások hétfordulója pedig csütörtökre esett, amikor éppen nem, akkor a kiadó úgy csűrte csavarta az eseményeket, hogy végül a beálljon a rend. Nos, ebből a kettőből már csak a csütörtök a biztos (múlthéten ugyan péntek volt, de annyi baj legyen, eddig ez volt az első “komolyabb” megingás), a frissítések véletlenszerűen érkeznek.

 

Esélytelen kiszámolni, hogy hogyan fognak érkezni a heti újdonságok, múlthéten keddre vártuk a v5.3-at, csütörtök lett belőle, ezen a héten csütörtökre vártuk a tartalomfrissítést, kedd, vagyis holnap lett belőle. Több fronton is bejelentette ugyanis a kiadó, hogy az új tartalomfrissítés nagy valószínűséggel holnap érkezik. Nem merünk már biztosat állítani, mert az Epic Games-nél nem lehet tudni, de Twitteren azt nyilatkozták, hogy a mai nap az utolsó lehetőség arra, hogy játsszunk a Score Royale LTM-mel, ami azt jelenti, hogy holnap egy új ciklusnak kell startolnia.

Epic Games

Továbbá megérkezett a hivatalos kliensen belüli bejelentés is, hamarosan érkezik a Shockwave Grenade, a Fortnite: Battle Royale legújabb használati tárgya. Lényegében egy felturbózott Impulse Grenade-et kell elképzelni, ami sokkal gyorsabban, sokkal magasabbra, ámde fall damage (zuhanás utáni sebződés) nélkül lő majd ki minket és/vagy ellenségeinket.

A fenti két egymástól független bejelentés egyértelműen az új tartalomfrissítést vetítik előre, vegyítve a két információt pedig nagy valószínűséggel a holnapi napra esik majd a megjelenés. Szinte biztos, hogy egy új LTM ciklus is startol majd a Score Royale visszavonásával, ám arról még sajnos nem tudni, hogy egy teljesen új játékmódot kapunk-e, vagy valamelyik korábbi limitált mód tér-e majd vissza.

Úgy tűnik tehát, hogy a nemrégiben előbányászott Suppressed Assault Rifle-re még legalább egy hetet várni kell, de bízunk benne, hogy az Epic Games azt is hamarosan hozzáadja a Battle Royale fegyverarzenáljához.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva