Fortnite

3+1 Item Shop elem, amit még nagyon várunk a v5.3-as ciklusból


Igazán sajnáljuk a pénztárcánkat...

Ezúttal is, mint minden nagyobb számozott frissítéskor lenni szokott, a nyakunkba szakadt egy halom új tartalom, amit a két hetes ciklusban fel-fel oldogat az Epic Games az Item Shopban. A v5.3-as elemek szokatlanul erősre sikerültek, így megalkottuk a Gamer.hu által leginkább várt tárgyak hármasát. Figyelem, a lista teljes mértékben szubjektív, bár azért igyekeztünk a minőséget előtérben tartani.

3. Ghost Portal – Backbling

fnbr.co

Az angol nevén “Szellem portálnak” nevezett hátizsák a v5.3-as frissítéssel érkezett a kliensünkbe és azóta szerelmesek vagyunk belé. Szinte biztos, hogy az egész Fortnite történetének egyik legjobb Backblingjéről van szó, ráadásul ebben a szezonban még kaptunk is olyan kinézetet akin kiválóan fog majd mutatni. Ragnarok szintén a feketés-szürkés-kékes színeket viseli magán, így az ötödik szezon Battle Pass-ének 100-as Tierjéért járó kinézetéhez biztosan kiváló választás lesz a Ghost Portal. Kötelező vétel azoknak, akik Haunted Hills-be ugranak amikor csak lehet.

2. Dance Therapy – Emote

Őrületesen szórakoztatóra sikerült az egyik legújabb Epic Emote, a Dance Therapy. Aki szereti villogtatni az Emote-jait ellenfeleinek, annak biztosan be kell készítenie 800 V-Bucks-ot, ugyanis ennyibe fog fájni a fenti videóban is látható tánc. Tombolás, jókedv, extravagáns mozdulatok és jópofa zene. Mi kell még?

1. Cloaked Star – Outfit

fnbr.co

A Save the World játékosoknak biztosan nem nagy meglepetés a befutónk, ugyanis a Cloked Star a Fortnite PvE módjában már az előző szezon óta játszható karakter. Már akkor sokaknak felkeltette az érdeklődését, valószínűleg emiatt döntött úgy az Epic Games, hogy átemeli az Outfitet a Battle Royale módba is. Egy végtelenségig stílusos skinről beszélünk, ami bőven megéri a maga 1500 V-Bucks-as árát. Csak már lehetne megvenni…!

+1 Fancy Feet – Emote

Aki követi a Fortnite Streamereket, biztosan hallott már TSM Myth nevéről. A fiatal játékosnak köszönhető például az építőpárbajok jelenlegi helyzete, ő volt az első, aki tökélyre fejlesztette a vertikális építkezést és a “high ground” kihasználását. S a v5.3-as ciklustól kezdve egy Emote-ot is köszönhet neki a közösség, a Fancy Feet tánc ugyanis Myth Boogie Down kihívására készített videóját veszi alapul. A rajongóknak aprópénz lesz az az 500 V-Bucks érte.

A teljes v5.3-as tárgylistát ITT tudjátok megnézni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva