Hearthstone

Az esély: 1 az 55440-hez – íme a nap legnagyobb kiégése a HGG-ről


Hamar lefagyott a mosoly az indonéz válogatott arcáról.

Kedden az ötödik fordulóval folytatódott a Hearthstone Global Games, immáron a magyarok nélkül, ahol a Fehéroroszország vs. Indonézia meccsen egy egészen hihetetlen jelenetnek lehettünk szemtanúi.

Az indonéz csapatnál már minden készen állt ahhoz, hogy a következő körben nyerjenek a Mecha’thun kombóval, a fehéroroszok azonban sikeresen megkapaszkodtak az utolsó utáni szalmaszálban: miután a Deathstalker Rexxar hősképességével nem találtak semmi értelmeset, ezért jobb híján kijátszották a korábban legyártott Jeweled Macaw-t, amiből kipottyant egy Swamp King Dred. Hamar le is fagyott a mosoly az ázsiaiak arcáról, hiszen ez volt az egyetlen lap, amivel bele tudott szólni az ellenfél a kombóba.

A Jeweled Macaw összesen 72 féle Beastet tud generálni jelenleg, így ennek is alig több mint 1% esélye volt csupán. Ennél azonban jóval bonyolultabb a helyzet, hiszen korábban le kellett gyártani egy 1 manás Jeweled Macaw-t a Hero Powerrel, ami csak a Jeweled Macaw + Snowflipper Penguin kombinációval lehetséges, aminek 1 a 770-hez az esélye.

Vagyis összességében 55440 esetből 1-szer jött volna össze a fenti, ami átszámítva 0.001803751%.

Indonézia végül el is veszítette a meccset, amivel 2:2 lett az állás, a döntő játszmát viszont sikeresen behúzták, így ők még versenyben maradtak a tornán – na de micsoda érzelmi hullámvasút árán!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva