Hearthstone

A Token Druid lett az új meta breaker – így érdemes most összerakni


Az aktuális környezetben nagyon jó számokat hoz a deck.

Három héttel a The Boomsday Project megjelenése után még mindig nem beszélhetünk kialakult metáról a Hearthstone-ban, hiszen a játékosok folyamatosan igyekeznek reagálni az új és visszatérő paklikra, így még mindig tapasztalni éles változásokat – a közelmúltban leginkább a Quest Rogue forgatta fel a környezetet, ami jól látszik a számokon is.

A fentiek következtében mostanra a Rogue lett a legnépszerűbb class a Hearthstone-ban, amire persze az élelmes játékosok rögtön reagáltak is: újból megindult felfelé a Token Druid, amely már hónapok óta ott van a legjobb paklik között, most azonban különösen jól teljesít, köszönhető annak, hogy a jelenlegi népszerű deckek közül az Odd Rogue, a Quest Rogue, a Deathrattle Hunter és az Odd Warrior is ideális matchup számára.

A HSReplay.net adatai szerint augusztus 24. és 27. között igen magas, 54.7% volt a pakli győzelmi aránya, ami nagyon jó winrate-nek számít. Az alábbi lista hozta a legjobb számokat a magasabb szinteken:

Token Druid
AAECAZICAvcDmdMCDkBf/QLmBYUI5AigzQKHzgKY0gKe0gLb0wKE5gLX7wLi+AIA

A paklilistára pillantva az sem fog különösebben meglepődni, aki nem nagyon követte mostanában az eseményeket, hiszen sok újdonságot nem találunk. Igaz, az a kevés viszont igen jelentős, hiszen a Hearthstone jelenlegi legnépszerűbb kártyája, a Giggling Inventor ide is befért. Sőt, nemcsak hogy befért, de abszolút ideális kártya is ebben a pakliban, hiszen pont azt a két dolgot tudja, amire a leginkább szüksége van a decknek: véd az aggro pakliktól, illetve szélesíti a saját boardunkat. Ha már van egy-két minion az oldalunkon, amikor kitesszük, és az ellenfél nem tudja lepucolni őket, akkor a következő körben könnyen bevihetjük az elegendő sebzést néhány buff lappal. Nem kell tehát kizárólag a Wispering Woods, Spreading Plague, Violet Teacher hármasra támaszkodni.

Sokan segített a pakli helyzetén az is, hogy a Warlock népszerűsége csökkenni kezdett, ami leginkább azért jó hír, mert a Defile talán a legnagyobb ellensége a Token Druidnak. Amíg azonban nem tombolnak az Even és Control Warlockok, addig érdemes próbálkozni a deckkel, hiszen ez a mostani környezet abszolút ideális számára!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva