Hearthstone

Nem láttad még ezt a Mecha’thun kombót? Nyugi, BustaJ sem…

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: bustaj,

A streamer nem igazán volt felkészülve a Warrior meglepetésére.

Hiába a komoly tapasztalat, olykor bizony még a Legend játékosoknak is lehet meglepetést okozni – ezt bizonyította nemrég az Excelerate Gaming amerikai streamere, BustaJ is, aki (számára legalábbis) eléggé váratlan vereséget szenvedett egy Mecha’thun Warrior paklitól.

A Priest és Druid verziók által használt kombókat sokan ismerik, a Warriorét azonban már kevesebben, ami érthető, hiszen nem nagyon játszották idáig. Csupán pár nappal ezelőtt kezdett picivel nagyobb figyelmet kapni a pakli, amikor is a Warrior-mester Fibonacci elkezdett az alábbi verzióval játszani.

Fibonacci Mecha’thun Warrior paklija
AAECAQcMS7QD/ASQB5/TAp3wAtH1AvT1Arj2ApL4AvH7AqCAAwkWkAOiBP8H+wzMzQKb8wKe+wKz/AIA

Maga a kombó a The Boomshipre épít: ez kiteszi a kezünkből a Mecha’thunt és a Malygos-t, majd két Inner Rage és egy Whirlwind segítségével pont le is tudjuk pucolni a boardunkat. Hat lap szükséges tehát a nyeréshez a végén, ami kicsit szűkíti a kezünket a meccsek során (a Priesthez 5, a Druidhoz pedig mindössze 3 lapot kell tartogatni ugyebár), de Fibonacci szerint is van potenciál a deckben.

Lényeg a lényeg: BustaJ erre láthatóan nem volt felkészülve, mostanra azonban bizonyára egy életre az eszébe véste a kombót.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva