Hearthstone

Segítség kell? Íme 6 tuti deck a heti Tavern Brawlra!


Ezekkel érdemes próbálkozni az új kocsmai bunyóban.

Szerda este megérkezett a heti kocsmai bunyó a Hearthstone-ba, a Double Deathrattler Battler pedig ismerős lehet azoknak, akik már régóta játszanak, hiszen harmadik alkalommal kaptuk meg ezt a Tavern Brawlt.

Egyetlen extra szabály van csupán: minden Deathrattle kétszer sül ki.

Ennek megfelelően erős Deathrattle-effektek (illetve azokat kisütő lapok) köré érdemes építeni a paklit, illetve a Carnivorous Cube ereje is megsokszorozódik ebben a Brawlban. Aki ennél konkrétabb segítséget szeretne, annak álljon itt 6 paklilista 6 különböző class-ból.

Hunter

Talán a legnyilvánvalóbb választás, hiszen a Deathrattle Hunter amúgy is egy népszerű és eredményes pakli jelenleg. A Deathrattle-öket kisütő lapok (Play Dead, Fireworks Tech, Terrorscale Stalker) itt különösen nagyot szólnak, elég könnyen el lehet árasztani a boardot a tojásból kikelt 5/5-ös dínókkal vagy a 7/7-es mech-sárkányokkal.

Tavern Brawl – Hunter
AAECAR8G+wbTzQKG0wLL7AKA8wKggAMMjQH7AZcIq8IC2MICnM0C3dICi+EC4eMC7/UCtPYCufgCAA==

Rogue

A Devilsaur Egg – Mechanical Whelp – Carnivorous Cube vonal itt is tökéletesen működik, ráadásul a Necrium Blade-nek hála a Rogue-nak is van olyan lapja, ami képes kisütni a Deathrattle-t.

Tavern Brawl – Rogue
AAECAaIHBK8EnOIC2OkCn/gCDbQBjALtAtQF3QiBwgKrwgLrwgKL4QLb4wK09gLe+gLRgQMA

Priest

Aki nem az agresszív vonalat képviselné, annak a Mecha’thun Priest irányába érdemes nézelődnie, ahol a laphúzásokkal (Loot Hoarder, Bloodmage Thalnos, Dead Ringer) nagyon hamar végig lehet pörgetni a paklit. Ráadásul 5 helyett csak 4 lapos a nyerő kombó (Reckless Experimenter + Coffin Crasher + Ticking Abomination —> Mecha’thun).

Tavern Brawl – Priest
AAECAa0GCO0FlsQCnccCns4Cn+sC3PUC8fsCiIIDC/sBogKlCdHBAvDPAujQAsfTAqniAurmAvb9AqH+AgA=

Druid

Nem rossz opció ezen a héten az sem, ha le-OTK-zzuk az ellenfelet. A legegyszerűbben talán a Druid képes erre: a Leeroy Jenkins + Carnivorous Cube + Innervate + Naturalize négyessel kereken 30 sebzést vihetünk be.

Tavern Brawl – Druid
AAECAZICBvsBrwTtBcQGmdMC+eYCDEBf6QH+AeQIoM0Ch84CmNICntICi+EChOYCv/ICAA==

Warlock

Az OTK-potenciál a Warlock esetében is megvan: ha kint van egy Doomguard, akkor egy Spiritsinger Umbra + Carnivorous Cube + Dark Pact kombóval simán tudunk nyerni. A kézből dobatás miatt persze nem ilyen könnyű a helyzet, de a Void Analyst kézben buffolása is növeli az esélyeinket.

Tavern Brawl – Warlock
AAECAf0GBNwGycICl9MCnPgCDfcEtgfnywLy0AL40AKI0gKL4QLq5gLY7gLd9QK8/ALD/QKJgAMA

Shaman

Végül, de nem utolsó sorban álljon itt egy Shaman pakli is, mely a Goblin Bombok sebzésével igyekszik nyerni. Ha elhúzódik a meccs, akkor egy Shudderwock könnyen pontot tehet a parti végére, hiszen a bombatermelő + board clear effektek kombinációja jó eséllyel kivégzi az ellenfelet.

Tavern Brawl – Shaman
AAECAaoIBO0FtuICp+4C7/cCDfsB9QT/BbIGx8ECyccCnc8Ci+EC6uYC8+cCxfMCvPwCiYADAA==

Sok szerencsét mindenkinek a heti Tavern Brawlhoz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva