PUBG

Itt az ideje tanulni a konzolos verziótól? – Így is működhetne a BP rendszer!


PC-re is érkezhetne ez a megoldás.

Pár napon belül elrajtol a PUBG Xbox változatának 1.0 verziója, jelenleg épp az utolsó tesztek zajlanak. Ma újabb érdekes információkat tudtunk meg arról a kiadásról. A cég leleplezte, hogy milyen formában fog működni a BP és a fizetős G-coin rendszer konzolon. Van egy rossz hírünk: sokkal jobb és felhasználóbarátabb lesz Xbox-on!

A G-coin és a BP

6MQkLzjSnG0W-0rjMS1HEZpWJdQxvch8bqLD65wIJz5Hs_8CJhc5TVesdaGiRU4M3_dRuQccODIjEuiaAOemYf5Ksa5fqo8w-lZ41qnvRZZAiEq1n4Xj_o73Wv71WDUwofRzKHMZ

A G-coinra sok betűt nem érdemes pazarolni. V-buckshoz hasonló fizetőeszköz (azaz X összegért megadott mennyiséget vehetünk belőle), mellyel azokat a tárgyakat vehetjük meg direkt módon amikért PC-n pénz kell kicsengetünk. Ilyen volt például az ejtőernyő, a Shroud/Doc skin, illetve a különböző színezésű M416 fegyverek.

Md2tWtiAW38b7wOaPylZh9quZQGA9cUBwPl74li6FzTDH-lRRqhYa9S3x7VBLowHDTxZbsOpTiWiaYsIu4utfpdEg3ND5vouMABEqDrjsoitz5bXz_FZetLrljAfSRx9DaND69z7

A BP működése Xboxon viszont sokkal-sokkal érdekesebb:

  • Kiválaszthatjuk melyik ládát akarjuk megvenni, ez hatalmas pluszpont már alapból.
  • A ládák árai nem emelkednek egy-egy vásárlás után és a ládák ára típusonként adott lesz. (Pl.: Raider 2000BP, a Biker 1000BP és így tovább..)
  • NEM LESZNEK KULCSOS LÁDÁK – Xboxon nem tudunk kulcsokat vásárolni, de erre nem is lesz szükségünk.

Ugye, hogy mennyivel barátságosabb ez a verzió? PC-n emelkedő árakkal kell számolnunk és nagyon sokszor még így is csak kulccsal nyitható ládákat kapunk. A karakterváltoztatáson és ládákon kívül másra nem is tudjuk elkölteni, lassan kezd “feleslegessé” válni ez a fizetőeszköz.

zJ6Jzd3-kOO-EL0RHozsqKyAXAtGS0pQT7EeQ5VqEdZcxEb9WwGwZ5LTcSDWEFqiTGGS2zyN5BWkLFAhFmZXWaKJ7g2Rq9Ek1zgJ81-_1bKHKkasYm5cn9SzT7Ax0b-xlHWptH94

Egy nagyon fontos dolgot azonban nem szabad kihagynunk: Xbox-on nincs piac. (PC-n persze ez maradhatna!) Hiába nyitunk ki értékes szoknyát, nem tudunk belőle más játékokat venni vagy cashoutolni. Persze a nagy kérdés ilyenkor is felmerül, ez a tényező ekkora különbséget kell hogy szüljön?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva