Fifa

A vártnál kicsivel később jöhet a FIFA 19 demója


Úgy tűnik, hogy a korábban tippelt időpontnál később kapjuk csak meg a próbaverziót.

A FIFA 19 megjelenésének közeledtével lassan mindenki félreteszi a tavalyi részt, a FIFA 18-at – már csak azért is, mert a tartalmi frissítések is jelentősen megritkultak már mostanra. Marad tehát a várakozás – első körben a publikus demóra, majd a tényleges premierre.

Utóbbinak az időpontja már jó ideje ismert:

  • A megjelenés hivatalos időpontja szeptember 28.
  • A Champions és az Ultimate kiadások mellé három napos korai hozzáférés jár.
  • Az Origin Access előfizetők már szeptember 20-án nekimehetnek az új szezonnak.

De mi a helyzet a demóval? Ennek kapcsán az EA egyelőre még nem nyilatkozott semmi hivatalosat, a korábbi tapasztalatok alapján azonban nagyjából be lehetett lőni, hogy mikor számíthatunk a próbaverzióra.

Ezidáig a túlnyomó többség úgy számolt, hogy szeptember 11-én érkezik majd a demó, úgy tűnik azonban, hogy ennél tovább kell várnunk.

A TrueAchievements értesülései szerint ugyanis csak pár nappal később, szeptember 13-án érkezik a próbaverzió, vagyis majdnem két hetet kell még várnunk arra, hogy bárki kipróbálhassa a FIFA 19-et.

Ami a tartalmat illeti, arról egyelőre még nincsenek információk, ám hamarosan minden bizonnyal az EA Sports is bejelenti, hogy melyik csapatok és játékmódok lesznek benne a demóban – meg persze a legfontosabbat, hogy mikor érkezik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva