Hearthstone

Goldot farmolnál? Itt a 3 legerősebb pakli a heti Tavern Brawlra


Ezekkel érdemes próbálkozni a heti kocsmai bunyóban.

Tegnap már ajánlottunk nektek néhány decket a Double Deathrattler Battler névre hallgató heti kocsmai bunyóra, melynek különlegessége az, hogy minden Deathrattle kétszer sül ki. Hat különböző class-ból is mutattunk nektek akkor életképes paklit, így volt miből válogatni.

Azóta eltelt egy újabb nap, aminek köszönhetően egyre inkább körvonalazódik, hogy melyik deck a legerősebb a formátumon. A HSReplay.net szerencsére erre vonatkozóan is méri a statisztikákat, így akinek a goldfarmolás a célja a hét második felében, az könnyedén megteheti: íme a három legerősebb pakli a győzelmi arányok alapján.

Mech Hunter (WR: 81.2%)

Goblin Bomb minden mennyiségben! Leginkább erre épít ez a pakli: egy szuperagresszív összeállítás, amely igyekszik a lehető legtöbb arcra irányuló sebzést elhelyezni a boardon. A Dire Wolf Alpha, a Lost Spirit, a Raid Leader és a Sneaky Devil biztosítják, hogy a bombákat is fel lehessen szúrni az ellenfél lényeire. A brutális winrate magáért beszél.

Mech Hunter
AAECAR8C5dMC5u4CDpIF2QeXCPkK/gyrwgLYwgKczQLd9QLg9QLv9QK8/AL2/QKJgAMA

Deathrattle Hunter (WR: 74.5%)

Ez a Hunter teljesen megegyezik azzal a verzióval, amit tegnap is mutattunk nektek: ez a Devilsaur Egg, Mechanical Whelp párosból igyekszik kihozni minél többet.

Deathrattle Hunter
AAECAR8G+wbTzQKG0wLL7AKA8wKggAMMjQH7AZcIq8IC2MICnM0C3dICi+EC4eMC7/UCtPYCufgCAA==

Deathrattle Rogue (WR: 70.4%)

Ennek a Rogue-nak a két kulcslapja szintén a Devilsaur Egg és a Mechanical Whelp, hiszen ezekből lehet kinyerni a legnagyobb értéket. Főleg úgy, hogy a Hunterhez hasonlóan a Rogue-nak is megvannak azok a lapjai, amik ki tudják sütni a Deathrattle-öket (Nercium Blade, Necrium Vial). A Sap és a Vanish pedig a visszavetetésükkel szintén sokat erősödnek ezen a formátumon.

Deathrattle Rogue
AAECAaIHBM/hAqP3Ap/4Auz8Ag3EAfsBzQOGCaHCAqvCArTEAuXRAtjpArT2At76Avb9AtGBAwA=

Aki tehát a lehető legtöbb győzelemre hajt, az azzal jár a legjobban, ha a fenti összeállítások közül választ magának egyet. Sok szerencsét mindenkinek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva