Counter Strike

5 fejes 6 golyóból – NiKo teljesen elszabadult, senki sem tudta megállítani a pisztolykörben


Mindezek ellenére így is kikaptak 1:2-re

A bosnyák sztárjátékos, a világ egyik legjobb aimere mutatott már nekünk pár szép jelenetet. Amit viszont tegnap lőtt a DreamHack Masters Stockholm negyeddöntőjében a mousesports-ra, arra nincsenek szavak. Az első lövés abszolút mázli. Csak egyszer belelőtt a füstbe, suNny azonnal esett is. Majd beleputtyogott még néhányat, egyik sem talált. Ezek után viszont

a maradék négy játékosra öt golyót lőtt rá összesen.

Mondanunk sem kell, hogy mindegyik fejre ment. Ezzel map-pontot lőni nem rossz teljesímény, a pályát, amit ráadásul a mouz választott, 16:1-re nyerték.

A meccset viszont elvesztették, így elestek az Intel Grand Slam 1 000 000$-jától, és immáron csak 2 győzelmük van, ami beleszámít a “külön versenybe”.  Az Intel Grand Slam lényege, hogy az a csapat aki megnyer 4 ESL vagy DreamHack Masters által szervezett nagy eventet, az 1 000 000$-t kap. Viszont ezt úgy kell megcsinálni, hogy a négy győzelem tíz versenyen belül legyen meg. Azzal, hogy most a FaZe nem nyerte meg a DreamHack Masters Stockholm-ot, kihullott egy verseny, és a három győzelem helyett már csak kettő számít bele. A jelenlegi állás:

CsapatÉrvényes győzelemÖsszes győzelem
 FaZe Clan23
 Astralis22
 Natus Vincere11
 Fnatic11
 MIBR12
 Ninjas in Pyjamas11
 G2 Esports01

A mai nap folyamán érkezik a két elődöntő és a döntő,

a stream 10-től indul itt, ASUS Claymore billentyűzetet és ASUS Rog Strix Fusion 500-as fejhallgatót is nyerhettek!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva