Hearthstone

Twitch-dráma: egymásnak esett a két legnagyobb Hearthstone-streamer


Kripp és Toast "háborúja" végül béküléssel ért véget.

Meglehetősen ritkán tapasztalni ellenséges megnyilvánulásokat a profi Hearthstone-közegben, nemrégiben azonban mégis ez történt, egymásnak esett ugyanis a két legnépszerűbb streamer, Kripparrian és DisguisedToast.

Az egész lavinát Kripp indította el, aki erősen kritizálta Toast egyik korábbi megnyilvánulását. A The Boomsday Project megjelenésekor Toast elég durván felfújta azt, hogy őt nézik a legtöbben, miközben Kripp szerint ez csupán 30 percre volt igaz – ráadásul mindez úgy, hogy fizetett a Twitch főoldalára kerülésért.

Toast gyorsan reagált, tiszta vizet öntve a pohárba, elmondta ugyanis, hogy egy fillért sem fizetett a főoldalra kerülésért.

“Kripp, nem túl korrekt azt hazudni a nézőidnek, hogy “fizettem” a Twitch főoldalára kerülésért. Főleg úgy, hogy NEKED is élt ugyanez a feature az előző kiegészítőnél, amikor te kerültél ki a főoldalra, úgyhogy pontosan tudod, hogy működik ez. Jobb vagy te ennél”

Kripp ezután elismerte, hogy tényleg félreinformálták: Toast valóban nem fizetett a főoldalas helyért, simán csak megkérte a Twitch-et, hogy tegyék ki őt a főoldalra a Boomsday megjelenésekor – ami végül meg is történt. Ugyanakkor Toast infói sem voltak százasak.

Lehet, hogy a Twitch félreinformált engem a fizetős rész kapcsán, de nem ez volt a tegnapi megnyilvánulásom fő mondanivalója. Plusz, én soha nem használtam ezt a feature-t, mint ahogy az elmúlt 7 évben sem kértem soha azt, hogy tegyenek a főoldalra.

A jó hír az, hogy a szóváltás végül békével ért véget.

“Tudom, hogy a troll stílusom félrevezethet egyeseket, és az emberek azt hihetik, hogy arrogáns vagyok. Azon leszek, hogy ezen finomítsak a jövőben, ez az én hibám. Kripp: a te tartalmad volt az, amit tanulmányoztam akkor, amikor eldöntöttem, hogy streamer szeretnék lenni. Sajnálom, hogy ez az eset így alakult. Nem fogom tovább szítani a drámát szükségtelenül.”

Kripp egy egyszerű szívecskével reagált erre.

Ilyen az, hogy a rivalizálás túlmegy az egészséges határon – reméljük, hogy Kripp és Toast tényleg tisztázni tudták az ügyet és nem lesz folytatása ennek az ellenségeskedésnek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva