Fortnite

Ők jelenleg az 5 legjobb Fortnite tanár Twitch-en, ha fejlődni akartok őket keressétek


A szeptemberi iskolakezdés mellé ajánlunk pár külön tanárt, akiktől a legtöbbet tanulhattok kedvenc játékotokról.

Hogy könnyebb legyen a választás, 5 külön kategóriára bontjuk a tanárokat, hogy mindenki saját tetszésének megfelelőt válasszon.

A szakértő

Dr. Lupo

Nem hiába hívják a legtöbb Fortnite rendezvényre kommentátorként, Dr. Lupo jelenleg talán a legtöbbet tudja a “szakmáról”. Az általános Fortnite szlengtől kezdve a leghasznosabb tippekig MINDENT megtalálhattok a közvetítéseiben, szinte nincs olyan mérkőzés, amiben ne mondana vagy mutatna valami újdonságot, vagy érdekeset. Nem az a tipikus üvöltözős streamer (persze neki is vannak pillanatai), így aki adrenalinra vágyik nem biztos, hogy őt kell keresse, ám ha szereted a nyugodt, ám szemkápráztató akciókkal telespékelt közvetítéseket, Lupo a Te embered!

Érdemes figyelni: Félelmetesen jól lő Sniperrel, aki fejlődni szeretne a fegyverrel, figyeljen oda Lupo technikáira.

Dr. Lupo csatornáját ITT érhetitek el.

Az agresszor

Ninja

Fortnite Tracker

Szívesen kiemeltünk volna egy kisebb nevet, de az az igazság, hogy ha a killek halmozásáról van szó, akkor Ninjánál nincs jobb játékos jelenleg a világon. Hivatalosan is neki van a legtöbb eliminációja a Fortnite Tracker szerint, így nála keresve sem tudnánk jobb agresszív mentort találni. Mindegy milyen fegyverrel játszik, a győzelem lehetősége mindig ott lebeg a levegőben.

Amire érdemes figyelni: Kiválóan tudja kezelni az AR-eket, érdemes megfigyelni hogyan tartja a célkeresztet sprayelés közben.

Ninja közvetítéseit ITT tudjátok követni.

Az építész

Myth

A TSM kapitánya, Myth még ugyan nem kiforrott esport játékos, de amit otthon, streamek közben művel az megsüvegelendő. Hiba lenne kihagyni az amerikai játékost a listából, hiszen összességében neki köszönhetjük a jelenlegi építő-meta alapjait. Myth alkalmazta elsőként akció közben a vertikális építkezést, ami jelenleg már általános technikának számít a játékban. Az építkezés minden csínját bínját ismeri, ráadásul a világon az egyik leggyorsabban űzi mindezt.

Amire érdemes figyelni: Az építési útvonalakat mindenképpen érdemes tanulmányozni Myth esetében, sokat lehet tőle tanulni a párbajozásról.

Myth streamjeit EZEN a linket tudjátok nézni.

Ha PvE tanácsokra van szükséged

Avid is Odd

A Save the World játékosok sem maradhatnak ki a törődésből, számukra szerencsére van egy kiváló magyar oktató, Avid. A streamer nemcsak a közvetítései során halmozza el nézőit hasznos információkkal, Youtube csatornája tömve van oktatóvideókkal. A közvetítésein együtt él a chattel, így ha bármi kérdésetek van, nyugodtan feltehetitek neki, biztosan választ fogtok kapni rá.

Amire érdemes figyelni: Ha érdekel a PvE és szeretnéd megtanulni, hogyan kell játszani, akkor gyakorlatilag Avid minden szava arany lesz. Leginkább a Hero Spotlight sorozatát ajánljuk a Youtube csatornájáról.

Avidd is Odd közvetítéseit ITT érhetitek el.

Ha egy kiváló közösségben akarsz fejlődni

KriszhAdvice

Kriszh közvetítései alatt folyamatosan pörög a chat és a streamer még aktívan részt is vesz a társalgásban. Ha kérdésed van a játékmechanikákkal kapcsolatban, akkor nyugodtan lehet kérdezni tőle, valamint Youtube csatornáján is több oktatóvideó és tipp található a Fortnite: Battle Royale-hoz. Ha egy aktív, összetartó közösségbe szeretnél tartozni, ahol a streamer a legmagasabb szinten űzi a játékot, KriszhAdvice közvetítéseit neked találták ki!

Amire érdemes figyelni: Hatalmas játékintelligenciával rendelkezik, számára a mozgócélpont is könnyű préda, több internetes montázsba is bekerül már “Prediction God” névvel. Újonnan már versenyeken is játszik a streamer, így az érdeklődők betekintést nyerhetnek a Fortnite esport eseményeibe is.

KriszhAdvice csatornáját EZEN a linken érhetitek el.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva