Fortnite

Egy pályaváltozás már biztosan érkezik – Dusty megújul a v5.4-es frissítéssel


A High Stakes esemény videói nemcsak az új játékmódot mutatták be, hanem spoilereztek pályaváltozásokat is.

A PAX West Summer Skirmish élő közvetítésén mutatta be a héten érkező High Stakes eseményt az Epic Games. A Getaway LTM-et magával hozó új játékbeli esemény a v5.4-es frissítéssel fog érkezni feltehetően a holnapi napon. Ám a bemutató videót is a v5.4-es közegben vették fel, így a szemfülesek elcsíphettek olyan pályaváltozásokat, amik jelenleg még nem élesek a játékban.

A legutóbbi nagy patch Tomato Townnak adott egy nagyobb vérfrissítést, mostantól már Tomato Temple néven található meg a térképen és sokkal inkább hasonlít egy inka templom romjaira, mint egy kisvárosra. Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy a negyedik szezon elején egy meteorit által legyalult Dusty Divot (akkor még Depot) újból módosulni fog a következő frissítésben.

A v5.31 és a v5.4 kis térképének összehasonlítása – Fortnite Intel

A fenti képen kiválóan látszik, hogy fejlődés alatt van a térség, ami eddig egy nagy romhalmaz volt, az most új életre fog kelni, a raktárépületek modernebbnek tűnnek, valamint bővülni fog a terület egy parkolóval is. Az, hogy a kráterrel mi a helyzet sajnos csak a frissítés élesítése után derül ki, de az biztos, hogy a szélén lévő épületeket szépen lassan felújítja az Epic Games.

Fortnite Intel

A bemutatóban egyébként egy pillanatra fel is tűnik Dusty Divot széle, egy másik képen kiválóan látszik, hogy mire is lehet számítani a v5.4-ben. Ezen a képen elcsíphető a kráter széle is, feltölteni tehát nem fogják azt a térséget, ám remélhetőleg kezdenek valamit a természet által benőtt kutatóközpont romjaival.

FNBRLeaks

Egy másik terület is változni fog, ám sokkal kisebb mértékben, befejeződtek ugyanis a Tilted Towersben épülő új épület munkálatai. Mint láthatjuk egy teljesen új bolttal fog bővülni a nagyváros reperoárja, egészen pontosan egy horgászbolt várja majd a kíváncsi játékosokat.

Lehetséges, hogy ezzel a módosítással már a hatodik szezont készíti elő az Epic és az új szezonban számíthatunk majd arra, hogy a krátert feltöltik és visszaáll a régi kerékvágásba minden a pálya közepén.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva