PUBG

16 órányi karbantartás után végre megérkezett a PUBG 1.0 Xbox-ra is!


Hosszú várakozás előzte meg a teljes verziót.

Kedd éjjel, magyar idő szerint 2 órakor véget ért a hosszan tartó várakozás és megérkezett a PUBG 1.0-ás verziója a Microsoft konzoljaira. A játékosok ajándék ruhaszetteket is kapnak, erről bővebb információt a következő linken találsz: KATT!

A PUBG Corp. ezzel egy időben kiadta a frissítés changelogját, nézzük is meg milyen újdonságokkal és javításokkal találkozhatunk mától a játékban.

Új pálya – Sanhok

Az eddig megszokott 8×8 területű pályák mellé megérkezett a negyedakkora, 4×4 területű kisebb sziget is. Az időjárás teljesen dinamikus, a redzone kevesebb ideig és kisebb területen pusztít, illetve a kék zóna is dinamikus ezen a térképen. A lootot jelentősen megemelték a fejlesztők, így garantáltan nem maradunk fegyver nélkül. A meccs kezdetéig pedig 20 almát dobálhatunk el a kezdőhelyünkön…

Új fegyverek – QBZ/QBU

  • A QBZ egy 5.56-os lőszert használó AR 30 férőhelyes tárral, melyet extended tárral 40-re bővíthetünk.

  • A QBU egy szintén Sanhok exkluzív DMR fegyver, 5.56-os lőszert használ és az alap 10 férőhelyes tárat 20-ra bővíthetjük. A fegyver PC-s verzióját bővebben megvizsgáltuk, ezt ITT találhatod meg.

Új jármű – Rony

  • A Rony egy új pickup melyet csak Sanhokon találhatunk meg, négy fő szállítására alkalmas és kifejezetten Sanhok terepviszonyaihoz lett alakítva, így hasznos lehet a keményebb terepeken is.

Fegyver- és ejtőernyőskinek

Az 1.0-s verzióban már a fegyvereinket és az ejtőernyőnket is testre szabhatjuk. Erre a CUSTOMIZATION menüpont alatt nyílik lehetőség. Ejtőernyő kinézetet a STORE menüpont alatt vásárolhatunk, fegyverskineket pedig a Raider ládából nyithatunk a STORE > CRATES menüpont alatt.

Ládarendszer

Az 1.0-val érkezett egy teljesen új ládarendszer a játékba, erről pár napja írtunk bővebben is:

Felhasználói felület és hibajavítások

Mostantól két kategóriából választhatjuk ki, mely pályákon szeretnék játszani. A “Battle Royale” kategória a két nagy térképet, Erangelt és Miramart foglalja magába, a Mini Royale pedig Sanhokot. A fejlesztők dolgoztak a teljesítményen is, optimalizáltak a textúrákon és a level streamingen is, illetve kijavítottak pár idegesítő hibát is.

War Mode / Custom Match

A fejlesztők elmondása alapján a War Mode szeptember végén érkezik egy hétvégi event formájában, a custom match-ek támogatását pedig október közepén kapja meg a konzolos változat.

Forrás: https://forums.playbattlegrounds.com/topic/288756-xbox-10-release-patch-notes/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva