Overwatch

Ilyet még nem láttál: ilyen az, amikor 12 ugyanolyan hős egyszerre ultizik


Látványos összeállítás következik

Nemrég startolt el az Overwatch 12. kompetitív szezonja (durva leírni, hogy már ilyen magas számnál tartunk), elérhető lett Hammond/Wrecking Ball, megy a hajtás a minél jobb rank elérése érdekében.

Ennek kapcsán linkeljük azoknak szavazásunk végeredményét, akik lemaradtak volna arról, hogy hogyan teljesítenek a magyarok (legalábbis olvasóink) a ranked világában:

Magyar OW-sok: elmaradt a meglepetés, nálunk is tömve van a Platinum és Gold rank

No de nem mindig arról szól a játék, hogy a maximumot nyújtjuk és megszakadunk a győzelemért, szerencsére a poén faktor is bőven ott lehet. Pláne ha custom game-ről van szó!

Egy ilyen jelenetsorozatnak lehetünk szemtanúi a cikkben szereplő videóban: egy 12 fős társaság gondolt egyet, majd csinált egy olyan összeállítást, amiben a játék mind a 28 hősével egyszerre ultiztak.

Nehezen tudnánk egy kedvenc jelentet kiemelni, elképesztően látványos lett – talán ahogy a piros és kék sárkányok egybefonódva haladnak a pálya szélére, az a legszebb.

Természetesen nem csak ultikról volt szó: a 12 Moira labdázott az Orbokkal, Mei-ék pedig jéghegyet alkotva álltak egymás mellé és nyomták be a Cryo-Freeze-t.

Reméljük, hogy ti is élveztétek a videót – nem lehetett kevés munka összerakni, de megérte.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva