Fortnite

A közösség újra nagyot ment – Megvan a Kocka teljes útvonala és végpontja


Kevin már nem is annyira titokzatos, mint amilyen az elején volt.

A Fortnite közösség által “Kevinnek” keresztelt Kocka az egyik legtitokzatosabb dolog, ami valaha megjelent a Fortnite: Battle Royale világában. Pedig volt már itt meteoresőtől kezdve szuperképességet kölcsönző kövekig minden. A valószínűleg a hatodik szezon eseményeit előkészítő Kocka egy villám becsapódása után jelent meg a pályán Paradise Palms mellett, majd egy idő után megmozdult, s azóta folyamatosan vándorol fel-le.

Nemcsak hogy mozog, de folyamatosan maga mögött is hagy jeleket, valamint antigravitációs mezőket. Ez utóbbi például a hétvégi Summer Skirmish fordulóban megtréfálta a versenyzőket, s igazán nagy káoszt okozott az aktuális menet végén.

Természetesen mivel nem lehet hova tenni a Kocka létezését, ezért igencsak sok embert érdekel a funkciója. Többen már majdnem nagyítóval követik a mozgását, s a mai nap úgy tűnik végleg megoldódott az útvonalának és aktiválódásának rejtélye. Egy játékos rájött, hogy ha telefonon minimum grafikára állítja a Fortnite-ot, akkor felbukkannak olyan fűcsomók, amik eddig még sosem.

Az egyik fűcsomó – Reddit

Ezek azok a pontok ahol már megállt egyszer Kevin és aktiválódott. Így könnyedén fel lehetett kutatni azokat a pontokat is, ahol még nem járt, s ez alapján az elmélet alapján még fog. Erre a közösség segítségét kérte Redditen, ami természetesen meg is érkezett, s néhány óra alatt kirajzolódott egy teljes mozgástérkép.

A mozgástérkép – Piros a mozgásvonal, a rózsaszín pedig az aktiválódások pontjait jelöli – Reddit

A fenti térképen láthatjuk, hogy mire lehet még számítani a jövőben. Értelemszerűen csak azok a pontok vannak feltüntetve, ahol még nem volt, de várhatóan elhalad/megáll a Kocka. Ez alapján a mozgástérkép alapján valósnak bizonyulnak az adatbányászok által előkapart nyomok, miszerint a Kocka Loot Lake mellett fog megállni és végérvényesen aktiválódni, előidézve valami nagyszabású eseményt, ami majd meghatározza a hatodik szezont.

Most, hogy már tudjuk merre fog elhaladni a következő napokban/hetekben a Kocka már csak egy dolog miatt érdemes izgulnunk:

Mégis mit fog tenni a Battle Royale világgal, ha végre eléri végcélját?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva