PUBG

Óriási update érkezett a teszt szerverekre – a PUBG Corp. egyelőre hallgat


Persze azért mi már tudunk pár részletet róla.

Nemrég írtunk róla, hogy kikerült két videó, de ekkor még semmi többet nem lehetett tudni. Az új fegyver és az új kiegészítő szinte biztosan érkeznek hamarosan, hiszen egy óriási, 11,9 GB-os update érkezett a mai napon a teszt szerverekre. Ennek ellenére a szerverek még nem élnek. a PUBG Corp. nyilatkozott is az ügyben, eleinte azt mondták, hogy pár órán belül érkezik, de közben úgy tűnik némi problémájuk akadt, de biztosítottak róla mindenkit, hogy keményen dolgozik a csapat jelenleg a megoldáson. Mindezek ellenére pár újdonság már kiderült, nézzük ezeket szépen sorjában.

Visszatér a 3D jelölőrendszer

A játékban a rövidebb “pingelés” elnevezést kapta az új jelölőrendszer, aminek segítségével nem kell megnyitnunk a térképünket és így is meg lehet jelölni a helyeket. A legutóbb a közösség nyomására kivették az update-ből, feltehetően átdolgozva tér vissza.

Mikrofon teszt

Aki a játékban használja a mikrofonját, annak biztosan jól fog jönni, hogy mostantól tesztelheti annak hangerejét.

A teszt szerverek még nem mennek

Addig, amíg nem érkezik meg az update log, addig sajnos nem lehet felmenni a szerverekre, így a játékban történt változásokról addig nem is tudunk meg további információkat. A frissítés méretéből ítélve az új gyakorlópályát is könnyen tartalmazhatja a frissítés.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva