Counter Strike

Ezúttal nem jött össze – A Liquid lenyomta a HR-t


Most nem állt a szerencse a HR oldalán.

A tegnapi North ellen aratott győzelem után reménykedtünk egy második nyert meccsben, de ezúttal nem igazán jött össze. A kezdés teljesen jó volt, a HR nyerte a pisztolykört, méghozzá DeadFoxnak köszönhetően, aki 3-at is lőtt ebben a körben.

Ennek köszönhetően a HellRaisers egy kis előnyre tett szert, de sajnos nem igazán tartott sokáig, ugyanis nem sokkal a Liquid magához tért és sikerült megvédeni a site-okat, a HR-nek pedig alig jött össze valami. A félidőben 10-5-tel fordultak. A CT oldalon pedig pontosan ugyan az ismétlődött meg, az első 3 kört sikerült lehozni a HR-nek, utána pedig zsinórban több körök keresztül szívatta a Liquid őket, a 6 kör így simán meglett nekik és 16-9-cel zárták az Infernót. Sajnos a tegnapi meccsel ellentétben ma woxic nem volt top formában és DeadFoxnak is mindössze 7 killt sikerült szereznie a 19 kör alatt. Ez nem az ő meccsük volt, ISSAA pedig egyedül képtelen volt lehozni a meccset.

A végeredmény / Forrás: HLTV.org

A Liquid esetén talán Twistzzt lehet kiemelni, aki a legtöbb fontos fraget szerezte a meccsen, de igazából az egész csapat rendkívül kimérten, összeszokottan menetelt és mindenki kivette a részét a fragelésből.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva