Fortnite

100.000+! – 40 órás maratonnal ünnepel KriszhAdvice


Nagy dologra vállalkozott hazánk egyik legkedveltebb streamere, de hát a közösségért bármit!

A csupaszív streamer újabb maratont vállalt, ugyanis ismét elért egy hatalmas mérföldkövet. A Béke Szigetének lakói meghaladták a 100 000 főt, így úgy döntött, 40 órás közvetítésbe vág, hogy ezzel is tisztelegjen odaadó közössége előtt.

Nemrégiben KriszhAdvice és magyar streamer társai 24 órás maratoni közvetítésbe fogtak, hogy segítsék a Gyermekkor Alapítványt. A közvetítés során befolyt pénzt teljes mértékben jótékony célra fordították, ezzel is bizonyítva, hogy hatalmas dolgokra képes a magyar gamer közösség. Közel egy millió forintot sikerült gyűjteni, így a mozgalom egyértelműen sikeresnek volt mondható, ebből természetesen a Fortnite közvetítéseiről elhíresült KriszhAdvice is oroszlánrészt vállalt.

Nem hűlt még ki az előző jótékonysági maraton híre, Kriszh máris újabb menetelésbe kezdett, ezúttal nem 24, hanem 40 órát fog a gép előtt tölteni, hogy szórakoztassa közösségét. Az ok szintén ünnepi, saját közösségének növekedését és egy 100 000-es mérföldkövet ünnepel.

Szórakozásból nem lesz hiány, ugyanis a 40 órás streamből 24 órát a világ egyik legfrusztrálóbb és legnehezebb játékával, a Dark Souls-szal kíván játszani a streamer. Ez a blokk biztosan tele lesz emlékezetes failekkel, kiborulásokkal, vagy éppen hajmeresztő akciókkal. Mindenképpen érdemes lesz belepillantani!

Az Insomniac Games legújabb játéka, a Marvel’s Spider-Man hatalmasat ment a külföldi kritikusoknál. Sorban kapta a 9, 10-es értékeléseket, ami azt jelenti, hogy egy igazán remek szórakozás vár azokra, akik beruháznak rá. Ha nincs PS4-ed, akkor viszont itt egy ok, hogy miért tapadj rá Kriszh 40 órás maratonjára, ugyanis a magyar játékos ebből a 40-ből 6-ot erre az ominózus szuperhőskalandra fog fordítani!

Ezután egy kis SCUM lesz terítéken, ami egy meglehetősen érdekes, Open World túlélőjátékként van nyilvántartva. Az idei év augusztusában megjelent játék tele van érdekes játékelemekkel, sokak még Battle Royale-nak is nevezik, ám összességében egy ennél jóval komplexebb címről beszélünk. Ha érdekel mit tud a Devolver Digital túlélőjátéka, mindenképpen kukkants be KriszhAdvice maratonjába, körülbelül 6 órát tervez a játékkal játszani.

Milyen KriszhAdvice maraton az, amiben nincs Fortnite, nem igaz? Természetesen a közönség kedvenc lövölde sem maradhatott ki a repertoárból, ugyan csak 3 óra erejéig fogja elővenni az Epic Games csúcsjátékát a streamer, de akit az érdekel, hogy hogyan dominál a Battle Royale-ban Kriszh, az is meg fogja kapni amire vágyik.

A záróakkord egy egy órás 60 seconds lesz, amit már nem először láthatnak a nézők Kriszh csatornáján. Egy jópofa, sötét humorral átitatott kalandra kell számítani, kevésbé lesz sziporkázó a játékmenet, mint a korábban felsorolt játékok esetében, de a szórakozás itt is garantált.

A stream péntek reggel 8 órától egészen szombat éjfélig fog tartani, amit egészen pontosan ITT tudtok követni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva