Fortnite

Végre egy fegyver! – A Quad Launcher lehet a Fortnite: Battle Royale legújabb bővítése


Hamarosan érkezik a v5.41, mi pedig utánajártunk, hogy mire lehet benne számítani.

Masszív mennyiségű újdonság szakadt a nyakunkba a v5.4-gyel. Ahogy az lenni szokott a nagyobb frissítésekkel, kaptunk egy rakás új kozmetikai tárgyat, amit idővel az Epic Games elkezd feloldani az Item Shopban, érkezett egy csomag fegyver változás, visszavonult a Revolver és még a forrásfájlok is bővültek, hogy előrejelezzenek pár jövőben érkező nem várt újdonságot.

S ahogy az lenni szokott, ezúttal is kaptunk egy teljesen új tárgyat, megjelent a Grappler, ami egy teljesen új játékelemet hozott a Fortnite-ba. Imádjuk ezeket a használati tárgy bővítéseket, de az az igazság, hogy most már ideje lenne fegyvertéren is alkotni valamit. Ebből a szempontból nem túl konzisztens az Epic, van, hogy folyamatosan csak bővítik a fegyver repertoárt, elhanyagolva a használati tárgyakat, majd pedig átesnek a ló túloldalára és heteken keresztül érkeznek a különböző gránátok, zsebportál, vagy wc pumpát hasznosító kütyük.

Ám végre úgy néz ki, hogy visszatérünk a fegyvervonalra, a TwoEpicBuddies értesülései szerint ugyanis a jövőheti tartalomfrissítéssel érkezhet a Quad Launcher, amit a PvE játékosok már jól ismerhetnek.

 

A fegyver egyszerre négy rakétát tud hasznosítani, ám csak egyet tud kilőni egy időben. Legalábbis így működik a Save the Worldben. Relatíve gyors az újratöltése, így egészen megbízható fegyverről beszélünk. Ha valamihez hasonlítanunk kéne, akkor azt mondanánk, hogy úgy működik mintha a Grenade Launcher és Rocket Launcher gyermeke lenne. Nincs akkora sebzése, mint a Rocket Launchernek, meg lassabb is a lövése, de mechanikailag ugyan úgy, akár távolra is lehet vele lőni egyenes irányba. A Grenade Launcher pedig egészen gyorsan tárazható és egyszerre több töltényt lehet hordani benne betöltve.

Persze az Epic Games simán meghúzhatja a váratlant és bejelentheti hivatalosan a Port-a-Fort 2 megjelenését a v5.41-es frissítéssel, de mi azért bízunk abban, hogy visszatérünk a fegyverekhez és négy tagúra bővül a robbanófegyverek csoportja.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva