Fortnite

Megvan az első modell? Így nézhetnek majd ki a Weapon Skinek


Csoda, hogy még csak most rukkol mindezzel elő az Epic Games.

Talán az egyik legnagyobb újdonság, amit a v5.4 hozott, az a forrásfájlokban található. Amikor megérkezett a nagy frissítés, az adatbányászok rendesen nekiestek a kliensnek, hogy a lehető legtöbb mindent sajtolják ki belőle. Menetrend szerint érkeztek a rejtett töltőképernyők, az új Item Shop skinek, valamint kaptunk egy kis betekintést abba is, hogy mire lehet számítani a jövőheti tartalomfrissítés során.

Ám azon felül, hogy ezek az anyagok önmagukban hírértékűek, kiderült, hogy a forrásfájlokban található kozmetikai tárgyakat rendszerező mappa is szignifikáns mennyiségű újdonsággal bővült. Nagy valószínűséggel ezeket az elemeket csak a hatodik szezonban láthatjuk majd élesben, de akkor is nagy port kavart egy-két újdonság a közösségen belül.

FNBRLeaks Twitter

Többek között úgy tűnik érkeznek a fegyver skinek, amelyek igazából már egy jó ideje ott pihentek az Epic Games orra előtt. Kiszivárgott ugyanis az első weapon skin, ami bekerült az új mappába és amellett, hogy irányadónak kiváló, egy érdekes rendszerre világít rá.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

New “Artic” camo found in game files for the bolt! #fortnite

Fortnite Battle Royale (@fortnitesbr) által megosztott bejegyzés,

Az első kinézet a Bolt-Action Sniper Rifle-re érkezhet, ami egy Arctic, vagyis sarkvidéki tematikát adhat a fegyverhez. Érdekesség, hogy ez a kinézet már egy jó ideje létezik, a Save the World játékosoknak Frostbite néven lehet ismerős a fegyver.

Frostbite – Save the World – Epic Games

Az Epic Games tehát újból elkezdte fejni a PvE módot, ám ez összességében nem jelent problémát. Kiválóan működik a skin rendszer az “eredeti” Fortnite-ban, így csoda, hogy még csak most döntött úgy a kiadó, hogy a Battle Royale módba is átemeli mindezt.

Grave Digger – Save the World- Epic Games

Ezen a példán elindulva egy halom weapon skin szakadhat a Battle Royale játékosok nyakába. Hamarosan itt a Halloween, mi igazán örülnénk egy Grave Digger mintájú Assault Rifle skinnek, elvégre tökéletesen beleesik a hatodik szezon időszakába.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva