Gaming

A Warfront volt az utolsó csepp, fellázadt a WoW közösség a BfA hibái miatt


Nem indult zökkenőmentesen a Warfront sem, le is csapta a biztosítékot.

Semmi nem akar összejönni a Blizzardnak a Battle for Azeroth kapcsán. Szinte nem telik el nap, hogy ne lenne valami komolyabb bug, exploit vagy glitch, ami befolyásolja a játékélményt, s sokaknál a Warfront megjelenése volt az utolsó csepp.

Az eddigi kiegészítőkhöz viszonyítva, a Battle for Azeroth megjelenése “még csak” egy béta teszt. Nem egy ilyen bejegyzést lehet olvasni a nagyobb fórumokon, hogy minőségében eltörpül az eddigiek mellett, s sajnos ezzel nem tudunk veszekedni.

 

Seems to me like someone at Blizzard really dropped the ball. from r/wow

A Legion hatalmas sikere, s nem utolsó sorban stabilitása után sajnos a Blizzard túlságosan is siettette a Battle for Azeroth megjelenését, ami szépen lassan kezd visszaütni. A rekordokat döntő új kiegészítő ugyanis a kezdetekben lehetséges, hogy bevonzotta a játékosokat, de a folyamatosan csak halmozódó hibáival most már el is üldözi azokat.

Blizzard

Hetek óta készültek a játékosok a Warfront megjelenésére, s a napokban végre elérhetővé vált a háborús PvE mód. Pontosabban elérhetővé kellett volna válnia, de ismét kavics került a fogaskerekek közé, a Warfrontra készülők látták, hogy éles a mód, de az indításáért felelős gomb az istenért sem akart aktiválódni. Sokan hátat fordítottak ezután a játéknak, s úgy döntöttek adnak a Blizzardnak egy kis időt, míg kirángatják a játékot a “béta minőségből”.

 

Blizzard, we deserve an emergency Q&A where you apologize and tell us what your plan on fixing this is. from r/wow

Arról nem is beszélve, hogy az Azerite rendszer miatt a Warfrontokból kapható tárgyak nagyjai használhatatlanok. Lehetséges, hogy kiváló Item Level tuningok, de sajnálatos módon a drága Traitjeik miatt csak nagyon kevés buildbe férnek bele. A casual játékosok nem sok hasznát tudják venni az új módból eső tárgyaknak. Mondjuk ez még a kisebbik gond.

Blizzard

Nos, bőven lenne mit javítani a játékon, a probléma viszont az, hogy a 8.1-ről még csak híreket sem hallottunk eddig. Azt meg tudjuk, hogy hogyan működik a a hotfix rendszer, sokszor ezek a “ragtapaszok” további hibákat eredményeznek, így tényleg égető lenne egy stabil verzió összeeszkábálása. Tűkön ülve várjuk az idei BlizzCont!

 

A day hasn’t passed without some big thing bugging out or not working from r/wow

Félreértés ne essék, minden hibája mellett is imádjuk a Blizzard MMO-jának legújabb kiegészítőjét, de sajnos nagy türelem kell ahhoz, hogy ezeken a kezdeti nehézségeken keresztülvergődjük magunkat. Elvégre egy kész termékért fizettünk, nem pedig egy Early Access kulcsért…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva