PUBG

5+1 újdonság, amiért teljesen megőrül a PUBG közösség


Összeszedtünk pár ötletet, amelyeknek nem biztos, hogy mindenki örülne.

Ezúttal egy kisebb gyűjtést végeztünk, ugyanis mindenki tudja, hogy a PUBG közössége mindig kitalál valami újdonságot, amiből szerencsére a PUBG Corp. gyakran merít. Így hozták el például a gyakorlópályát és az éjszakai módot is (legalábbis a pletykák szerint). Ezúttal pedig 5+1 olyan dolgot szedtünk össze, amelyre nagyon vágyik a közönség.

1. Lvl3 helmet – arany verzió

Erről túl sokat nem lehet beszélni, igazából csupán egy skinről van szó, a közösség mégis imádja már most a koncepciót és valljuk be, tényleg elég ütősen néz ki az arany verzió.

2. Új fegyver: P90

A P90-nek rengeteg rajongója van a közösségen belül is. Ez már abból is látható, hogy az 1.0 óta megy a P90 mantra, rengetegen kérik a PUBG Corp.-ot, hogy tegyék be a játékba, ám ez idáig nem történt meg. Ennek ellenére könnyen lehet, hogy hamarosan bekerül a játékba.

3. Új kiegészítő: dobtár

Érezted már úgy, hogy kevés az extended mag is? Nem vagy egyedül, az 50 golyó viszont biztosan elég, akár mekkora szerencsecsomag is vagy. Ilyenkor nem fordul elő, hogy harc közben tárazni kell, mondjuk ha kell, akkor már rég rossz.

4. A jeti

Elég érdekes koncepció, mégis sokaknak tetszik. Alapvetően nincsenek állatok sem a PUBG-ben (ha nem számoljuk az idegesítő bogarakat), viszont az új havas pálya megihlette a játékosokat. Persze ez valószínűleg csak addig lenne jó ötlet, ameddig nem egy jeti miatt halunk meg, utána könnyen átcsapna utálatba az újdonság.

5. Vezethető rendőrautó

Aki játszott már Miramaron, az biztosan belefutott a fentebbi rendőrautóba, amiből rengeteg van szétszórva a pályán. Nagyon vagányra sikerült megalkotni a modellt, sajnos mégsem lehet vezetni a kocsit. A h1z1 egyik ismertetőjegye volt egyébként a rendőrautó, sokak szerint emiatt idegenkednek a fejlesztők a vezethető változattól.

+1 Hozzátok már vissza a pályaválasztót!

Régi szép idők, amikor mindent be lehetett állítani a keresőben, aztán megérkezett Sanhok és a pályaválasztó szépen átalakult. Ez még mai napig rengeteg panaszt szül, nem csoda, hiszen ha egyszer meg tudták oldani, akkor valami más dolog áll a háttérben, de erről egy jó ideig úgy néz ki, hogy le kell mondanunk.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva