Counter Strike

Mester és tanítványa! D0cC és ScreaM egy csapatban mennek LAN-ozni a hétvégén


Úgy néz ki, végre offline is kipróbálja magát az eddig rejtőzködő, zűrös net legenda.

D0Cc előélete komoly aktával bír a CS:GO történelemben, annak ellenére hogy a srác nem is klasszikus értelemben vett profi, és versenyen még nem is láttuk szinte. Az egész onnan indult, hogy bejutott az FPL-be, a legnívósabb kategória FACEIT-en, ahol a világ legjobbjai mixelnek egymás ellen. S1mple, ScreaM és még sorolhatnánk, ráadásul több ezer dollárt osztanak ki minden hónap végén a legjobbaknak.

Extrém nehéz bekerülni, ám a rejtélyes srácnak mégis sikerült, ráadásul úgy, hogy sosem infózott voice chaten.

A találgatások egyből szárnyra is kaptak, vajon miért nem beszél soha. Fél, hogy felismerik a hangját, mert valójában egy VAC-olt profi csak álnéven? Tud egyáltalán beszélni? D0Cc többször is leírta Twitteren, azért nem beszél, mert a szigorú szülők nem engedik neki. A FACEIT erre reagálva többször felajánlották, szívesen beszélnek a családdal, de d0Cc is keresheti őket bármikor, egyik sem történt meg. Ezután kénytelenek voltak egy érthető és jogos szankciót hozni, amíg nem infózik, nem játszhat az FPL-ben.

Amióta viszont betöltötte a 18. életévét, a holland játékos szülei nem szólhatnak bele az ilyenekbe, így azóta folyamatosan pörgeti a streameket Twitch csatornáján. Mindenki megnyugodott, és a fiatal skillgép karriere új lendületet kapott! Most hétvégén pedig olyan történik, amit eddig még nem láthattunk tőle: LAN-on versenyzés. Alkalma nyílik rá, hogy a korábbi EnVyUs és G2 taggal játszhasson egy belga versenyen, a LouvardGame 3.3-on.

Az összdíjazás 5000€ lesz majd, a csapat tagjai a következők:

  • ScreaM
  • D0Cc
  • bramz (francia streamer, kisebb csapatokban játszott már)
  • zerkje (D0cC játszópajtása, hasonló skillel)
  • bazy (belga streamer)

Egyértelműen mix jellege van a csapatnak, ne aggódjon senki, nem ez lesz ScreaM új ötöse. Az EnVyUs felbomlása óta ugyanis a One Tap királyának nincs együttese, minden bizonnyal már a Major utáni forgatásokat várja. Ahogy mi is, hiszen egy ilyen tehetséget vétek lenne elpazarolni.

Reméljük, hogy akik a Major után cserére szánják el magukat, gondolnak majd a ScreaM és D0Cc páros mindegyikére!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva