Gaming

Nyálcsorgató: Diablo figura, WoW kulcstartó, OW érme és HS mágnesek az idei BlizzCon dobozban


Kiderült, mi minden lapul majd az idei Goody-Bagben.

Már megszoktuk, hogy a BlizzCon alkalmából a Blizzard minden évben összeállít egy Goody-Bag csomagot azok számára, akik ellátogatnak a cég éves ünnepélyére vagy megvásárolják a Virtuális Belépőt. Ezek árusítása hamarosan megkezdődik, ennek alkalmából pedig több oldal is megkapta a lehetőséget arra, hogy belepillantson az idei ajándékcsomagba. Lássuk, hogy mi lapul a 2018-as Goody-Bagben az Inven Global jóvoltából.

Kép: Inven Global

A fenti dobozban lapuló különleges ereklyék természetesen a Blizzard összes játékát érintik – az alábbi címekhez kapcsolódnak az egyedi ajándéktárgyak:

  • Diablo
  • World of Warcraft
  • Overwatch
  • Hearthstone
  • StarCraft
  • Heroes of the Storm

Lássuk is játékok szerint lebontva, hogy mi lapul a dobozban.

Diablo

A leglátványosabb kincs a csomagban egyértelműen ez a részletesen kidolgozott Diablo figura, ami több mint ideális dísz a polcra a rajongók számára.

Kép: Inven Global
Kép: Inven Global

World of Warcraft

A Horde és az Alliance ritkán fér meg egymás mellett, ezen fém kulcstartó esetében azonban talán kivételt tehetünk, hiszen baromi minőséginek tűnik ez a kétoldalas WoW keychain.

Kép: Inven Global
Kép: Inven Global

Overwatch

Az Overwatch-rajongók számára egy érme lapul a dobozban, ami a játék logóját formázza. A hátoldalán pedig a “Live with honor, die with glory” Reinhardt idézet olvasható.

Kép: Inven Global
Kép: Inven Global

Hearthstone

Aki szereti telepakolni a hűtőjét mindenféle dísszel és emlékkel, annak a Hearthstone biztosít ehhez újabb alapanyagot, hiszen emote-okat, hátlapot és egyéb Hearthstone-os dolgokat formázó hűtőmágnesek is vannak a Goody-Bagben.

Kép: Inven Global
Kép: Inven Global

StarCraft

A kulcstartó, az érme, a figura és a hűtőmágnes mellől természetesen a kitűző sem hiányozhat a repertoárból: ezt a StarCraft kapta, méghozzá a 20. évforduló alkalmából díszítve. Nagyon jól néz ki és szinte bármire rögzíthető!

Kép: Inven Global
Kép: Inven Global

Heroes of the Storm

Végül, de nem utolsó sorban a Heroes of the Storm sem maradhat ki, ami a HS-hez hasonlóan szintén egy mágnest kapott idén – igaz, ez nem kifejezetten hűtőre való, hanem egy sokkal méretesebb és kidolgozottabb darab.

Kép: Inven Global

Az idei BlizzCon Virtual Ticket árusítása várhatóan a hét közepén startol, és akik megvásárolják a jegyet, azok 10% kedvezményt kapnak majd a Goody-Bag árából. Ha tetszettek a fentiek, akkor érdemes lesz figyelni a hivatalos weboldalt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva