Hearthstone

Deckajánló: ez az 5 pakli most a legjobb a Legend felé vezető úton


Rank 4-től Legend felé ezekkel haladtak a legjobban a játékosok az elmúlt két napban.

Már megszoktuk, hogy a Hearthstone statisztikákat gyűjtő HSReplay időről időre összeszedi nekünk azokat a paklikat, melyek a legjobban teljesítenek a “Legend előszobájában”, vagyis Rank 4-től fölfelé. Ez most újból megtörtént, ezért itt az idő, hogy vessünk egy gyors pillantást arra, hogy melyik most az 5 legjobb deck ebben a tartományban az elmúlt két nap adatai alapján.

Kép: Twitter

#1 – Odd Rogue (60.4%)

A jelenlegi meta legmegbízhatóbb aggro deckje, az Odd Rogue szinte folyamatosan ott van a Top 5-ben, most pedig igencsak impozáns, 60% feletti győzelmi arányt hozott az elmúlt pár napban. Tech lapként továbbra is ott figyel a Void Ripper és a két Blood Knight, akinek pedig nincs meg az Edwin VanCleef vagy a Myra’s Unstable Element, ne essen kétségbe, nyugodtan cseréljétek ki őket egy második Blink Foxra, Vicious Fledglingre vagy egy Spiteful Smith-re.

Odd Rogue
AAECAaIHBrICrwT96gKe+ALH+ALn+gIMjALLA9QF8wX1Bd0IgcIC68IC0eECi+UCpu8C4vgCAA==

#2 – Even Warlock (59.7%)

Kis pihenő után az Even Warlock ismét visszakapaszkodott a legjobb deckek közé – a harmadik körös Mountain Giant és a még mindig brutális Defile ereje nem foszlik szerte ilyen könnyen. Jelenleg ráadásul ebbe a pakliba illeszkedik talán a legjobban a Skulking Geist, ami mostanában nem túl népszerű kártya, így bizonyos matchupokban okozhat meglepetést, megfosztva az ellenfelet pár kulcslaptól (főleg a Druidot).

Even Warlock
AAECAf0GCPIF+wegzgKmzgLCzgKX0wLL7ALN9AIL+waKB7YH4QeNCOfLAvHQAv3QAojSAtjlAurmAgA=

#3 – Deathrattle Hunter (59.0%)

A Cube Hunter is teljességgel kirobbanthatatlan mostanság a Top 5-ből – maga a pakli sem változik olyan sokat, legfeljebb a Kathrena-vonalon szoktak variálgatni a játékosok. Itt például a Savannah Highmane, King Krush, Witchwood Grizzly trió szerepel, a középjátékban pedig természetesen a Devilsaur Eggből igyekszik minél többet kihozni a deck.

Deathrattle Hunter
AAECAR8K+AjtCdPFAtPNAobTApziArbqAsvsAoDzAuL4AgqNAZcIq8IC2MICnM0C3dICi+EC4eMC8vECufgCAA==

#4 – Taunt Druid (58.2%)

Sokan kicsit már el is felejtették a Taunt Druidot, most azonban visszatért a legjobbak közé – úgy tűnik, csak a megfelelő pillanatra kellett várni, hogy újból beköszönjön sokak rémálma, a Hadronox. Túl sok meglepetést nem tartogat maga a lista – ebben a verzióban csak egy Sleepy Dragonnek jutott hely, de egyébként a megszokott kártyák köszönnek vissza.

Taunt Druid
AAECAZICBsLOAq/TAubTAo3mAvHqAr/yAgxAX+kB5AjJxwKU0gKY0gKe0gKL4QKE5gLd6wKN8AIA

#5 – Malygos Druid (57.6%)

Fura lenne, ha a mostani metában egyetlen klasszikus kombó pakli sem lenne a Top 5-ben, a Malygos Druid azonban megmentette a műfaj becsületét, amely még mindig a legjobb ilyen jellegű decknek tűnik a magasabb szinteken. Az új kieg óta már duplán “be van biztosítva” ez a deck, hiszen a Twig of the World Tree mellé ott van a Flobbidinous Floop is, így még a lehető legrosszabb esetben is be tudunk vinni 21 sebzést, ha nálunk vannak a kombóelemek (Floop + Swipe + 2 Moonfire), ami már az Alexstrasza “hatósugarán” belül van.

Malygos Druid
AAECAZICCFa0A8UE3gWZ0wKb6ALk+wL1/AILQF/pAdMD5AigzQKHzgKY0gKe0gLb0wK/8gIA

Aki tehát a Legendet támadja éppen, az a fenti deckekkel tudja megtenni ezt a legnagyobb hatékonysággal – sok sikert mindenkinek a létrázáshoz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva