Hearthstone

Egy játékos megcsinálta Trump, Kibler és Kripp kártya verzióját + egy cuki tokent


Megalkotta kedvenc streamereit az egyik rajongó.

Rengeteg olyan Hearthstone-játékos van, aki szeret custom, vagyis saját maga által kitalált lapokat kreálni, így dobva fel érdekes ötleteket a közösség számára. Van azonban olyan, amikor nem a kreatív energiák, hanem a rajongás adja a fő motivációt: ez történt most LichWing esetében is, aki megalkotta kedvenc streamereit kártya formában.

Trump

Akik régóta követik Trumpot, azok bizonyára tudják, hogy annak idején az Ancient of Lore volt a kedvenc lapja – persze még mielőtt nerfelték volna. A fenti Priest lap is ezt idézi, szinte teljesen lemásolva a laphúzós képességet és a statokat, illetve kombinálva a The Boomsday Projectben megjelent Omega lapok sajátosságával. Ez 10 manánál a gyógyítós képességet kapcsolja be extraként.

Kibler

A leggagyibb Questek koronázatlan védőszentje természetesen ezekkel a lapokkal lép interakcióba: ha az ellenfélnek van kint ilyen kártyája, akkor az 1/1-es sárkány helyett hipercuki segítőtársát, Shirót summonolja – aki esetleg nem tudná, Kibler kutyájáról van szó, akiről rengeteg képet szokott posztolni. Shiro nagyon egyedi képességgel bír, hiszen ha beüt, akkor lenullázza az ellenfél küldetését, aki így kezdheti elölről a teljesítést – igaz, cserébe a miénket is, hiszen mindenkire hat.

Kripp

Végül, de nem utolsó sorban itt van még a két lábon járó sóbánya, Kripp is, aki egy nagyon vicces Shaman 1-dropot kapott. Már a kép is telitalálat, a képesség pedig – amellett, hogy igen erős – szintén jól ki lett találva az Overloaddal történő kombózással. Csak aztán nehogy túl-túltöltődjön a húsvéti Kripp-nyuszi!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva