League of Legends

Miért pont az NA? Ingyen Odyssey skineket osztogat a Riot, de Európa megint kimarad a jóból


Igazából csak egy invelésbe és pár küldetésbe kerül, a haverok biztos szívesen besegítenek a jó ügy érdekében. Csak sajnos nem nekünk...

Az Odyssey event elindulásával a közösség durván rá is feszült az esemény adta új lehetőségekre. Vadonatúj skineket, sziporkázó előzetest és egy teljesen új játékmódot virított a Riot, rendesen odatette magát a kiadó a bemutatással. Az újdonság varázsa mellett viszont talán a legjobb mégis csak az benne, hogy ilyen egyszerűen még sosem kaptunk ingyen skint a Riottól. Legalábbis a játékosok egy része, hiszen született egy remek akció az Odyssey kapcsán, ám kizárólag az NA játékosok élhetnek vele.

Csupán közös játékra kell hívni egy havert, végigmenni pár küldetésen együtt, és már be is zsákoltad.

A kliens főoldalán mi semmit nem látunk belőle, de az NA játékosok találhatnak egy linket “Call for Backup” szöveggel. Ezt a linket kell elküldeni azon barátoknak, akik még újak a LoL-ban, vagy az elmúlt 2 hónapban nem léptek be accountjukba. Természetesen egy saját alt account vagy smurf profil szintén elég.

Az elküldött link a fent látható helyre küldi majd a meghívott játékosokat. Ha ez megvan, a meghívó és a meghívott félnek egyaránt részt kell vennie a toborzó küldetésen az Odyssey eventen belül. Ezzel érdemelik ki a Summoner Icont. Ha megvan a Summoner Icon, mindkét játékosnak magára kell öltenie azt, és lenyomni egy Extraction játékmódban indított meccset, mely az Odyssey event alatt mutatkozott be.

Bármilyen ügyességi szinten próbálkozhatnak, a lényeg, hogy együtt kell végigvinni.

Amint teljesítették, mindét játékos megkapja a neki járó darabkát, vagyis az Odyssey skin shardot. Ebből ugyebár ha hármat kombinálunk kapunk egy skint, vagy ha van elég orange essence-ünk, akkor kivehetjük teljes értékű skinként is.

Bármilyen jól hangzik is az akció, mi itt Európában csak sóvárogva nézhetjük a sztorit. Az ajándék lehetősége egyelőre csak az NA régióban megy. Reméljük a Riot nem feledkezik meg az európai játékosokról sem, egy ilyen jó akció során.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva