League of Legends

Óvatosan az Odüsszeiával, rohamokat okozhat!


Nem minden fenékig tejfel az új móddal kapcsolatban.

 

Az új Odüsszeia játékmód egy egészen szórakoztató PvE mód, ami technikailag azért készült, hogy reklámozzák az új Odyssey kinézeteket. Ez esetben is, mint anno a Star Guardian eseménynél, az érintett karaktereket irányíthatjuk, így pedig kipróbálhatjuk a skineket vásárlás előtt gyakorlatban is.

Persze az, hogy a háttérben mi dolgozik, hogy mi miatt lett ez a játékmód lefejlesztve minket összességében nem kell, hogy érdekeljen, hiszen egy igazán szórakoztató, s meglehetősen nehéz játékmódot kaptunk, még akkor is van értelme ráfüggni egy kicsit, ha egyébként nem kedveljük a PvE módokat. Ezúttal is meg tudunk magunknak nyitni egy halom ingyenes tartalmat, s ha Fortuna asszonyság is velünk van, akkor hamarosan nálunk is elérhető lesz egy lehetőség, ami eddig NA exkluzív, ám egy ingyenes Odyssey kinézettel szolgál:

Viszont a sok pozitívum után nézzük meg, hogy milyen negatívummal szolgált az Odüsszeia. A játékmód meglehetősen színes, villódzó, legfőképpen a pályák végi boss fightok. Ez pedig néhány embernek meglehetősen kellemetlen érzéseket tud okozni. Többek között az új mód képes epilepsziás rohamot is előidézni, ezt az egyik epilepsziával küzdő Reddit felhasználó hitelesítette a League of Legends subredditen.

 

Trigger Warning Odyssey May Cause Epileptic Seizures from r/leagueoflegends

Az epilepsziás rohamok során az agy bizonyos területein fokozott elektromos aktivitás jön létre, mely változatos tüneteket okozhat a pár másodpercig tartó “hatásszünettől” a perceken át tartó, egész testet érintő görcsrohamokig. Ezeket a rohamokat külső hatás is előidézheti, az Odüsszeia esetében a villódzó fények és a gyors egymásutánban érkező animációk.

Így hát, ha epilepsziás gondokkal küzdesz, fokozott figyelemmel ülj le az új játékmód elé, mert igazoltan képes rohamot okozni! Mindenképpen legyen valaki a környezetedben, ha az új PvE módot tervezed húzni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva