Fortnite

Ammo box után Material box? Miért is ne!


A Supply Llama mellett építőanyag dobozokkal tennék hangsúlyosabbá a játék egyik fontos elemét, már az első pillanatoktól.

A Fortnite egyik legmegkülönböztetőbb vonása a többi Battle Royale-hoz képest mindenképp az építkezés lehetősége. Ráadásul a pálya kialakítása is szükségessé teszi, már rögtön a leérkezés után is.

Háztetőkre és magaslatokra feljutni és high ground előnyt szerezni a párharcokban már az elejétől sem árt.

Viszont a leérkezés utáni lootolás során a nyersanyag beszerzés nem olyan egyszerű, ezen segítene a Material Box ötlete.

Ahogy látható, az Ammo Box hatására spawnolna a szokásos lelőhelyeken, és random 50 nyersanyagot biztosítana a megtalálónak.

Az ötlet megvalósulásának legnagyobb oka egyébként éppen a legnagyobb akadálya is egyben. A Material Boxra sokak szerint pont azért van szükség, mert a Floor Lootok között található nyersanyagokat az Epic 30-ról 20-ra csökkentette. Nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy a játék elején kevesebb legyen a nyersanyagunk. Ha tehát a Floor Lootot nerfelték, jogos a kérdés, miért hoznák be a Material Boxot?

Ördögi kör, hiszen a közösség több játék eleji nyersanyagot akar, az Epic Games kevesebbet. A közösség folyamatos ötleteket hoz a nyersanyagok buffolására, míg az Epic nerfeli őket. A közösség szerint a nyersanyag farmolása nem skill, hanem inkább szerencse kérdése. Hogy kinek lesz rá ideje és kinek nem? Míg az Epic szerint ezt is az ügyesség függvényévé kell egyre jobban tenni.

Nagyon nincs tehát egyet értés, és valljuk be, ha tényleg tartósan fontos elemmé akarják tenni az építést, nem ártana hozzá egy kis nyersanyag támogatás.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva