League of Legends

Ritkán van ilyen olcsó skin a boltban – Holnaptól le lehet rá csapni!


A Riot most egy igazán minőségi skint ad, majdnem ingyen.

Kiszivárgott a legújabb Champion & Skin Sale ciklus, a szeptember 18-tól egészen szeptember 21-ig elérhető ajánlatok között néhány igazán minőségi darab bújt meg.

Lássuk a leárazott hősöket!

Minden elemre 50%-os akció lép érvénybe, ám vigyázzunk, mert ezek a leárazások kizárólag az RP árakra vonatkoznak, így ha egy hős megtetszik a listáról és meg szeretnénk vásárolni, akkor ez a mínusz 50% sajnos nem érvényes a Blue Essence árakra.

Négy hős is olcsóbbá fog válni, kettő a legdrágább kategóriából, kettő pedig az olcsóbb hősök közül. A Jungler játékosok, ha esetleg eddig még nem tették meg, lecsaphatnak Shaco-ra 395 RP-ért, a többnyire miden játszók pedig Viktort tehetik a gyűjteményük részévé, őt már kicsit borsosabb, 440 RP-s áron. A két “csúcskategóriás” hős ezúttal Jhin és Ekko lesz, mindkettőt 487 RP-ért vásárolhatjuk majd meg.

Ami viszont igazán szép lett, az a Skin-felhozatal!

Ebben a kategóriában is négy kozmetikum lesz leárazva, ezek közül kettő kevésbé, kettő pedig meglehetősen izgalmas lett.

A két “gyengébbnek” mondható ajánlat a Neon Strike Vi és a Special Weapon Zac duója, ez utóbbi inkább egy recolor, mint egy teljes értékű skin (ma már sokkal minőségibb skineket lehet találni a piacon), Vi kinézete pedig maradjunk annyiban, hogy nem öregedett túl jól. Felette is szintén elment az idő, a mai viszonyok alapján már nem ér annyit, mint amennyit elkérnek érte. Viszont féláron mind a kettő meg tudja érni a pénzét, akinek a két karakterből az egyik (vagy mindkettő) a nagy kedvenc, akkor ennél jobb esély aligha adódhatna egy skin vásárláshoz.

És innen igazán érdekes a történet! A lista legminőségibb ajánlata, a Dark Star Orianna egy impozáns 675 RP-s átmeneti árat fog kapni, ami gyakorlatilag aprópénz ezért a kinézetért. A mides hölgy egyik legkiválóbb skinje most végre elérhető áron lehet a miénk.

Végezetül pedig említsük meg a ciklus legjobb ajánlatát, a Lil’ Slugger Trundle-t. Trundle most igazán erősnek számít, mind topon, mind pedig a dzsungelben el lehet vele szüttyögni, így biztosan több játékos is előveszi a trollt nap mint nap. A Lil’ Slugger pedig a hős reworkje óta az egyik legkiválóbb és egyben egyik legolcsóbb kinézete is a hősnek. Nos, ez az olcsó skin most még annál is olcsóbb lesz, egészen pontosan 260 RP. Ezt az árat majdhogynem bárki ki tudja csengetni, ezért a minőségért meg kész rablásként fogható fel.

Jó játékot kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva