Gaming

Köszi Blizzard: Random Boss Reset a mythic raid közepén?


A Method guild alaposan meglepődött a bugon, G'huun csak úgy eltűnt harc közepén.

Ezerrel megy a versenyfutás, hogy melyik guild lesz az első, aki 8/8-ba rakja az Uldir bossokat. 6/8-nál még a Method számított a világ legjobbjának, Zul ugyanis nekik lett meg először a világon.

Mythrax the Unravelernél azonban előzött a Limit, 7/8-nál tehát átvették a vezetést az európai guildtől. Az utolsó bossnál mostanra már 3-an is várakoznak, a Limit és a Method mellett az Exorsus is leverte már időközben Mythraxot.

G’huun azonban nehezebb falat lesz, mint azt bárki gondolta volna. Nem elég a 150 millió HP, amin át kell verekednie magát a 20 karakternek, még random bugokkal is számolni kell:

A Mythic raidek esetén viszont sajnos ehhez már hozzá kellett szoknunk, hiszen a Blizzard szinte képtelen előzetesen letesztelni ezeket. Emlékezzünk csak Kil’jaeden és C’thun esetére. Szó szerint hónapok teltek el, mire valamelyik guild végre le tudta gyűrni, rengeteg hotfix után. A Blizzard a kevés Mythic Raid tesztelési lehetőség miatt az élő próbálkozásokból tanult, azok alapján javítottak a bossokon.

Elképzelhető, hogy G’huun esetében is ez a helyzet, és a random reset javításához előbb egy ilyen balul elsült próba kellett.

Reméljük az ilyen rejtett és váratlan boss hibákból nincs túl sok, és hamarosan zavartalan raideléseket figyelhetünk, ahol már tényleg csak a játékosok ügyességén és erején múlik a siker. Nem pedig a szerencsén, hogy felbukkan-e esetleg egy random hiba, ami elrontja az egészet. Hiszen valljuk be, azok a level 355-ös tárgyak nagyon csábítóak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva