Gaming

Emote verseny: a Hog Rider hátrányból szoros csatában nyert – Jöjjenek az eredmények!


A legutolsó helyen a barbárok végeztek.

Két napja beugrott az ötlet, hogy mivel már jó pár emote található a játékban (és néha nehéz eldönteni, hogy mire csapjon le az ember – ehhez is támpontot ad), csinálunk egy szavazást olvasóink körében arról, hogy melyik jön be a legjobban.

A nagy emote verseny: keressük a játék legjobb hangulatjelét!

Köszönjük azt a több, mint 300 szavazatot, amivel hozzájárultatok a “versenyhez”, mindenféle időhúzás nélkül lássuk hát az eredményeket!

Amint látható elég szoros volt a végeredmény, csupán 2.8%-kal, de:

a Hog Rider emote nyerte el legtöbbetek tetszését!

Egyet azonban ne felejtsünk el ennek kapcsán: míg a Goblinokból már 4 szettnyi emote létezik, addig a Hog Riderből csak egy – ha így nézzük, akkor már sokkal magabiztosabb a győzelem, túlerőben nyert mindenki kedvenc támadója!

A dobogó harmadik fokára a malacok értek fel 17.5 százalékkal.

Az utolsó helyen pedig az alap és a barbár emote végzett, de ebből előbbi ingyenes, utóbbinál pedig elmondható, hogy orrtúrás ide vagy oda, nem nyerte el a tetszéseteket.

Végezetül jöjjön a személyes véleményem, amit megígértem az előző cikkben, csak nem akartam senkit befolyásolni: egyetértek, a Hog Rider emote messze a legjobb.

A sikoltás haláli, amikor gondolkodik és megjelennek a kérdőjelek az kifejezetten vicces, de a másik kettő sem rossz. Reméljük, hogy visszatér hamarosan a boltba, és aki lemaradt róla (sajnos én is), az pótolni tudja nemsokára.

Érdekesség: ennek kapcsán írtam a Supercellnek egy levelet, azt mondták, hogy rövidesen visszatér!

Borító: https://www.youtube.com/watch?v=mtgrUd-Pvmc; https://attackia.com/clash-of-clans-hog-rider-event/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva