League of Legends

Ez nem maradhat így! – Durván megszaladt a Thresh buff a PBE-n


Kicsit megszaladt a Riot Games keze ezzel a buffal, meglepődnénk ha így marad az éles megjelenésig.

Néhány nappal ezelőtt a Riot Games nyilvánosságra hozott egy listát, amiben a 8.19-re tervezett hős buffokat jelezték előre. Mindez azért nagyon fontos, mert lesz az a frissítés ciklus, amit az október elsején startoló világbajnokságon is használni fognak, így minden kisebb állítgatás sorsdöntőnek fog bizonyulni.

Természetesen a PBE-n már bőven találni tartalmat, többek között Thresh-re is, aki a buff-listán szereplők egyike. És azt kell, hogy mondjuk, ezúttal talán túllőtt a célon a Riot, meglepődnénk, ha ez lenne a “végtermék”, mert ha ez bekövetkezik, akkor szinte csak Thresh választások és tiltások lesznek a Worlds-ön.

Jelenleg a playmaker támogatók a divatosak, Rakan és Alistar határozottan vezetik a sort, utánuk pedig nem messze Morgana és Braum trappol. Ami viszont érdekes, hogy sokáig az uralkodójának tartották ennek a kategóriának Thresh-t, mégsem került elő a profi érában nyáron. Ebből a szempontból indokolt volt a buff, ám ez a kisebb erősítés összességében hatalmasra sikerült.

A PBE-n található buff a Death Sentence (Q) képességét erősítette a támogatónak. A Q töltési idejét csökkentették 4 másodperccel, valamint a mana costból is lecsippentettek 20-at, s mindezt már a képesség első szintjén! Ez elsőre nem tűnhet annyira erősnek, de aki játssza is a karaktert, az tudja miről beszélünk. Thresh sikeressége konkrétan eköré a képesség köré épül, ha a Death Sentence erős, maga Thresh is bivaly erőssé válik. Márpedig ha a játék elején elvesznek egy hookrók 4 másodperc töltési időt, sőt még kevesebb manába is kerül, akár a káosz is elszabadulhat. Mindez gyakorlatban azt jelenti, hogy ha végig megy a változtatás és megjelenik az éles szervereken, Thresh korai szakaszát nem fogja semmi sem hátráltatni, szabadon dobálhatjuk majd a kampónkat, bárminemű megtorlás nélkül. Ezzel a pofon egyszerű, határozott erősítéssel gyakorlatilag a legerősebb agresszív támogatóvá válhat a hős. A profik kezében még inkább…

Championship Thresh – Riot Games

Talán a defenzív oldalát jobb lett volna változtatni Thresh-nek, elfért volna egy ilyen jellegű buff a Dark Passage (W) képességére is. Azzal kiváló ellenszert tudott volna nyújtani a többi meta támogató, Alistar, Rakan, vagy éppen Tahm Kench ellen. Ám így egy meglehetősen “fullasztó” élményben lesz részük az ellenfeleknek, hiszen “ingyen”, körülbelül folyamatosan érkezni fognak a hookok, kezdődhet hát a cikázó minijáték az ösvényben!

Nagyon meglepődnénk, ha nem gyengít ezen a 8.19 megjelenéséig a Riot Games.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva