Counter Strike

Vitality néven folytathatja NBK és apEX, de velük tart a tinisztár ZywOo is


Új francia csapat emelkedik az EnVyUs romjai fölött, úgy tűnik a Vitality belevág a CS:GO-ba is.

A francia mezőny hatalmas káoszba taszította magát 2018 első felében. A problémák azzal kezdődtek, hogy a G2-nál két táborra szakadt a lineup. Ennek eredményeképp NBK és apEX kispadra kerültek, és azóta nem is játszottak hivatalos meccset, jelenleg is a G2 játékosai. Majd jött a következő csapát, a rengeteg forgatás és sikertelen verseny után az EnVyUs kiszállt a CS:GO-ból, magukra hagyva az ottani playereket. Scream, Happy, RpK, kioShiMa, SIXER és xms is csapat nélkül maradtak.

Az EnVyUs romjaira azonban egy új szervezet kezdte el letenni alapjait, a Vitality úgy néz ki beszáll a CS:GO bizniszbe.

A csapat nélkül heverő francia sztárokat valóban kár lenne veszni hagyni, tökéletes alkalom egy új szereplő berobbanására. A Vitality francia organizációként most meglátta a lehetőséget, hogy itt is megvesse a lábát. Ráadásul az általuk felkarolt ötös nem lesz gyenge eresztés. Az idősebb játékosok megfontolt rutinja és a fiatal playerek kannibál stílusa keveredik majd itt is:

NBK és apEX kivásárlásával, Happy és RpK reaktiválásával és a fiatal szupersztár ZywOo megszerzésével indítana a szervezet.

Ha megnézzük a csapat összetételét, igazából minden megvan bennük a sikerhez:

  • NBK – Az utóbbi időben irányítóként fejleszti magát, emellett klasszikus support és második számú AWP-snek is kviáló.
  • apEX – Vad entry fragger, ráadásul az egyik legjobb, bár tény hogy nem a legstabilabb.
  • Happy – Major győztes irányító, aki az AWP-t is jól forgatja, de igazi posztja a lurker szerep.
  • RpK – A profi mezőnyben nemes egyszerűséggel csak “Tank” a beceneve, kíméletlen entry fragger.
  • ZywOo – 17 éves nyers skillgép, aki a mostani trendeknek megfelelően tökéletes hibrid terminátor. AWP-vel és rifle-lel is képes meccseket eldönteni.

A tárgyalások jelenleg is folynak a G2, az aAa és az új szervezet között a kivásárlásokról. A VPEsports beszámolója szerint ráadásul előrehaladott állapotban járnak a felek, így hamarosan hivatalos bejelentés is várható az új Vitality lineupról.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva