Counter Strike

Vadiúj limitált CS:GO-s perifériákkal (+sorsolással!) rukkolt elő a SteelSeries


Brutál egyedi, de borsos árral érkeznek a SteelSeries újdonságai.

A SteelSeries ezúttal a Major hivatalos “hang” szponzora, azaz ők szállítják a játékosoknak a fejhallgatókat, amikkel egyébként volt is probléma. Ennek tiszteletére egy új mini-kollekciót dobtak piacra, amiből pont a fejhallgató hiányzik, de sebaj, bemutattak egy egyedei egér+egérpad kombót, ami a jó öreg Howl mintán alapszik. Érdekes választás, ugyanis erről a skinről kiderült, hogy a készítő lopta az ötletet. Ezért a Valve újrarajzolta és kivette a ládából a skint, így brutális ára van a piacon.

Na de vége a történelemórának, íme a SteelSeries által bemutatott egyedi perifériák:

Az egérpad a szokásos QcK+ Limited edition, ami ezúttal vörösben pompázik. A jó öreg 400×450 mm-es méretekkel rendelkezik, mint nagyjából az összes L-es pad, a hagyományokkal ellentétben viszont ezúttal csupán 3 mm vastag lett, a szokásos 4 mm helyett, de ez a még bőven az elviselhető kategória. Az ára 34, 99 euró, azaz nagyjából 11 200 Ft.

Az egér pedig nem más, mint a Rival 310, csupán új köntösében. Hibátlan PMW 3360-as szenzorral  szerelték fel ezt is, szóval soha nem fog cserben hagyni bennünket. Játékra ugyanis jelenleg ez az egyik legjobb szenzor. Az árát ennek is megkéri a gyártó, 79,99 euróért vesztegetik, ez nagyjából 25 600 Ft-nak felel meg. Aki pedig szeretne részt venni a sorsoláson, az itt tud jelentkezni még 3 napig.

Forrás: SteelSeries

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva