Fifa

PR-baki vagy konkrét tervek? Egy biztos: a Real Madrid esport-arénát tervez az új stadionjába


Így nézne ki az új Bernabéu stadion.

Szinte nem telik el úgy év a futballban, hogy valamelyik európai sztárcsapat ne költözne új vagy megújult arénába, hamarosan pedig a Real Madrid is csatlakozhat ehhez a társasághoz, konkrét tervek vannak ugyanis a Santiago Bernabéu stadion komplett újragondolására.

Nemrégiben egy pofás videót is közzétett a klub egyfajta látványtervként, melyben láthatjuk, hogyan képzelik el a csapat otthonát a jövőben. Kívülről-belülről láthatjuk a megújult épületkomplexumot, ami miatt pedig nekünk, gamereknek is érdekes a videó, az a 2 perc 15 másodperc környékén kezdődő jelenet, ami egy esport-arénát mutat.

Ha közelebbről is megnézitek a fenti videóból kiollózott képet, akkor látható, hogy bár a középső kijelzőn egy FIFA-meccs zajlik éppen, két oldalt valójában League of Legends-csapatok (konkrétan az Isurus Gaming és a Furious Gaming) játékosai pózolnak.

PR-baki, ahol a laikusok sikeresen összemostak teljesen random esporttal kapcsolatos dolgokat? Vagy ez egy konkrét utalás lenne arra, hogy FIFA és League of Legends versenyeket is szeretnének tartani az arénában? Ennek kapcsán egyelőre csak találgatni tudunk, az azonban biztos, hogy a tervek nagyon is valósak – ilyen értelemben pedig jelenleg úgy tűnik, csak idő kérdése, hogy a Real Madrid is belépjen az esport világába.

Az új Bernabeu építése egyébként – ha elfogadják a terveket – 2018 végén kezdődhet meg, a komplett projekt pedig nem kevesebb mint 400 millió euróba kerülhet majd.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva