Counter Strike

Az EnVyUs amerikai csapattal térne vissza, jdm lehet az új kapitány


A francia mezőnyből kihátráló szervezet máris egy új lineupot tervez, ezúttal az USA-ban.

Bombaként robbant a hír még bőven a Major előtt, hogy az EnVyUs nem kíván többet részt venni a francia CS:GO-ban. A folyamatos forgatások, a “ki nem játszik kivel” hisztik és a gyenge eredmények betették a kaput a vezetőségnél.

Egyik pillanatról a másikra utcára tették a játékosokat, akik szét is széledtek az eset után.

Happy és RpK a hírek szerint NBK, apEX és ZywOo triójával csapatozik majd a jövőben, ScreaM pedig a fnatic beugrója lett. KioShiMáról semmi hír, de SIXER és xms is csapat nélkül toporog egyelőre.

A játékosok sorsa tehát még lóg a levegőbe, az EnVyUs jövője azonban hirtelen tisztulni kezdett. A szervezet ugyanis úgy tűnik, tényleg csak a franciákat unta meg. A hírek szerint egy új USA csapaton gondolkodnak, melyet a szabad ügynök jdm vezetne.

Az AWP-st legutóbb a Liquid játékosaként láthattuk pályán, még 2018 elején. De a Major után NAF és TACO érkezésével új csapat épült, melyben újra nitr0 lett az AWP-s, így jdm-nek mennie kellett. Júniusban szerződése is lejárt, így szabadon igazolhatóvá vált bárki számára. Az EnVyUs pedig úgy tűnik, most meglátta benne a lehetőséget, és az USA fejkendőről ismert játékosra építenék a jövő csapatát. Igazából érthető, hiszen pontosan tudják, mennyire beton játékos, egyszer az Egész EnVyUs-t kiszedte 1v5-ben a Majoron!

Tény és való, hogy igazi vezér lehet egy USA lineuphoz, igazi szimbólum a srác, a kérdés csak az, kiket igazolnának le mellé?

Egyesek szerint a négy fős ex-Splyce csapata: SEMPHIS, reltuC, Drone és DAVEY lehetnek a befutók. Ideje viszont nincs sok az EnVyUs-nak, az ECS selejtezők például már a héten elindulnak Észak-Amerikában. Ezt követően pedig folyamatosan jönnek majd a kvalik és lehetőségek, ha csapatot akarnak indítani 2018 második felében, nincs mire várniuk, lépni kell!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva