League of Legends

Egy új K-Pop banda?! – Új Akali, Evelynn, Kai’Sa és Ahri skinek a láthatáron


Nem feltétlenül volt indokolt, ám örömmel fogadjuk az új skineket.

Félelmetes mennyiségű újdonság szakadt a nyakunkba az elmúlt napokban. Megérkezett az Ezreal Rework, valamint a Riot Games elkezdte teaselni az idei halloweeni tematikát, valamint véletlenül egy eddig még nem látott Kai’Sa skin is napvilágot látott.

Kiszivárgott skinek: boszorkányos Janna és punk Kai’Sa érkezhet

A reggeli órákban még nagyon úgy tűnt, hogy Kai’Sa új kinézete egy punkos tematikát fog vinni, ám a legújabb leakek szerint szó sincs punkságról, sokkal inkább egy K-Pop bandába tudnánk elképzelni. Ugyanis az új Kai’Sa skin Splash Artja úgy tűnik kiszivárgott egy koreai forrásnak köszönhetően, valamint mellé még további három karakter új kinézetének képe. Az új csapatot Akali, Ahri, Evelynn és Kai’Sa alkothatják, feltéve, ha a képek amik felkerültek a világhálóra egy hivatalos projekt leakjei.

 

Sajnos a képek minőségétől nem tudjuk magunkat hátra vágni, de nagy vonalakban azért el tudjuk képzelni, hogy mire lehet számítani. A lányok feszülős buliszettben feszítenek egy éjszakai szórakozóhelyen, a skinek legfőbb motívumai pedig az arany és a fekete színezést kapták. Azt mondjuk nem tartjuk indokoltnak, hogy egy újabb Ahri skinnel bővüljön a játék, főleg, hogy a kép alapján ez az új kiadás a kombinációja a Popstar Ahrinak és az Academy Ahrinak. A többi hősnőre bőven elfér a törődés, s azzal sincs gond, hogy közös tematikát kapnak. Akali jelenleg hömpölyög a közkedveltségben, így biztosan többen meg fogják vásárolni az új kinézetét, Evelynn egyébként sincs megpakolva skinekkel, jót fog neki tenni az új kiadás, Kai’Sa pedig egy relatíve új hősnek számít, így bőven van hely a gyűjteményekben egy új Kai’Sa skinnek.

A Splash Artok szépen sorjában (A felbontások még nem a legmegfelelőbbek):

Ahri – Riot Games
Akali – Riot Games
Kai’Sa – Riot Games
Evelynn – Riot Games

A hivatalos bejelentésre még várni kell, ám valószínűleg ők is csak a 8.20-as ciklussal, a Worlds Patch után érkezhetnek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva