Fortnite

Szavazás: lássuk melyik volt eddig a legjobb Fortnite szezon a magyarok szerint?


Sokan unalmasnak tartják a Season 5 eseményeit és visszasírják korábbi szezonokat. Tényleg ennyire rossz volt?

Lassan lezárul a Fortnite Battle Royale ötödik szezonja is, a közelgő Season 6 alatt pont van még egy kis időnk nosztalgiázni. Lassan egy éve tartanak lázban minden játékost a különböző szezonok, az általuk hozott újdonságok és a frissítések, amiket az Epic Games villant alattuk.

Az első szezon 2017. október 25-én indult, a játék akkor még 20 millió letöltésnél járt csupán. Mostanra pedig már majdnem 80 millióan lövik egymást a szigeten.

Akadnak tehát bőven, akik csak később csatlakoztak be a buliba, sokan azt se tudják milyen volt a Season 1. Jöjjön tehát egy kis összefoglaló, hogy aztán saját tapasztalataitok mentén megszavazzátok, melyik volt a magyar Fortnite-osok kedvenc szezonja!

Season 1 (október 25 – december 13)

Az első szezon alatt rengeteg meghatározó újdonság került a játékba. Itt indult be az Item Shop, megjelent a Skull Trooper, de itt kezdődött el a bokrok és a Slurp Juice hódító útja is.

Season 2 (december 14 – február 21)

Meghatározó szezon volt a játékosok életében, ekkor indult el a Battle Pass, itt kerültek a boltba a Fort Knights set darabjai (Black és Red Knight például), és itt történt az első nagyobb mapváltozás is. Igen bizony, ennek a szezonnak köszönhetjük Tilted Towers-t és társait:

Season 3 (február 22 – április 30)

Az első tematikus szezon a játékban. A Season 3 az űrre és űrutazásra fókuszált sztoriban és kinézetekben egyaránt. Elszaporodtak a Challenge-ek, és a Meteor révén elindult az azóta is zajló történetvezetés a játékon belül. Eltörölt a föld színéről pár várost a szigeten, ezzel megágyazva a Season 4 előtt.

Season 4 (május 1 – július 11)

Az emlékezetes szuperhősös szezon, ahol az eddigi legtöbb változást kapták a játékosok. A pálya itt már hetente változott, folyamatosan lázban tartotta a játékosokat a sok apró újdonság. Dusty Depot helyét átvette Dusty Divot és a kráter, bunkerek, poszterek és új épületek jelentek meg a pályán. Aztán repedésnek indult az égbolt, végül csontvázak és múltból származó tárgyak kezdtek a pályára teleportálni.

De a pálya változásai mellett itt jelent meg a Jetpack, a Drum Gun, a Bevásárló kocsi, a Thermal Gun és még sorolhatnánk.

Season 5 (július 12 – szeptember 27)

Rengeteg új tárgy (ATK, Guided Missile, Grappler, Port-s-Fortress, stb), új Limited Time Mode lehetőségek (Fly Explosives, Score Royale, The Getaway, stb) és Paradise Palms mint új helyszín. És persze Kevin, a titokzatos lila kocka, akinek útját milliók követték napról-napra.

A gyors áttekintés reméljük előhívta az emlékeket mindenkiben és könnyebb lesz beazonosítani a szezonokat. Mindezek után tehát jöjjön a szavazás, nálatok melyik volt a kedvenc Fortnite Season?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva