PUBG

Online PUBG replay nézés felsőfokon: Itt a Chicken Dinner!


Erős kihívót kapott a PUBG.sh?

A minmax.gg fejlesztőcsapata által megalkotott “Chicken Dinner – Delicious PUBG 2D Replays in Your Browser” weboldal nem az első online PUBG lejátszó amit bemutatunk. Könnyen lehet azonban, hogy a legjobb!

Az egyik ezek közül a PUBG.sh volt, mely azóta is folyamatosan fejlődik, pár napja frissítették utoljára a weboldalt. A másik oldal, a kevésbé ismert http://josephp.org/r/pubg nem fejlődött ilyen mértékben, a kinézeten sem alakítottak a fejlesztők túl sokat, így továbbra is elég fapados kinézete van.

Chicken Dinner

A fejlesztők ma publikálták az oldal létezését redditen és Twitteren. Miért is lehet jobb választás ez mint az eddigiek?

  1. Letisztultabb, egyszerű felület
  2. Sokkal jobban nyomon követhetőek a tűzharcok, látjuk a sebzést is és a felszerelést
  3. Az animációk is sokkal folyamatosabbak és átláthatóbbak a többi oldalhoz képest

Az oldal használata nem túl bonyolult, kiválasztjuk a régiónkat, majd a megfelelő meccset és már el is indul a lejátszó. Bekapcsolhatjuk, hogy végig a karakterünk legyen a középpontban, illetve a lejátszás sebességét is állíthatjuk több lépésben.

A Chicken Dinner tökéletes egy-egy meccs vagy szituáció visszanézésére a játék elindítása nélkül (akár mobilról is), nem akar több lenni ennél.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva