League of Legends

Új történet, új W, új karakter modellek – Íme a teljes Ezreal Rework


Az új Ezreal igazán jól sikerült, így első ránézésre.

Egy egész szép kis infócsomag hullott a nyakunkba a tegnapi nap Ezreallel kapcsolatban. A szőke felfedező megkapta a már erősen kijáró Reworkjét, ezzel az összes eddigi skinje is új modellel gazdagodott, végre használható stádiumba került a W képessége (mert egy teljesen újat kapott), valamint a League of Legends Universe, a karakterek háttértörténetével foglalkozó oldal is frissült egy új, rövidebb Ezreal történettel.

Az “új” történet

Szerencsére ilyen téren nem bolygatta meg nagyon az eddig ismert dolgokat a Riot Games, összességében maradt egy túlbuzgó felfedező Ezreal. Viszont az új történetből kicsit többet is megtudhatunk a személyiségéről, például több idézet is arra utal, hogy nem éppen a legzseniálisabb elme a pimasz kis srác. Ami igazán motiválja a kalandokban, hogy gazdaggá váljon, s ezért bármit hajlandó megtenni.

Riot Games

Új képesség

Még talán a modellel el is lettünk volna egy ideig, de az a fránya W az istenért sem akart hasznosság válni. Valószínűleg ezért döntött úgy a Riot, hogy kukázza az egészet a fenébe és készít egy teljesen új, Ezreal játékmenetébe illő képességet. Így született meg, az Essence Flux új formája.

 

Sajnos még egészen pontosan nem tudni, hogy mit fog csinálni az új W, de a játékmenet bemutatóból azért kideríthetjük, hogy az Essence Flux-szal meg fogjuk tudni jelölni az ellenfeleinket, s az effektekből kiindulva, a megjelölt karakterekre bónusz sebzést fogunk tudni mérni. (A PBE megjelenéskor pontosabbat is fogunk tudni mondani.)

Akik Nunu és Akali frissítését túl soknak gondolták, azok most biztosan nagyon örülnek Ezreal vérfrissítésének, ugyanis játékmenetben csak egyetlen új dologhoz kell hozzászokni, minden más marad a régi, csak szebb kiadásban.

Új karakter modellek

Azért is szebb az új kiadás, mert az új képesség mellé a Riot teljesen új karaktermodellt is tervezett Ezrealnek. Itt sem ugrottak hatalmasat a régi modellhez képest, mégis sokkal jobban fog illeszkedni az új a League of Legends jelenlegi minőségéhez. S mivel új modellt kap az alap verzió, így az Ezreal skinek is frissülnek majd, ráadásul meglehetősen szignifikánsan! Ez volt az a pont, ami bebizonyította számunkra, igazán indokolt volt már egy Ezreal Rework. Mindezek mellett a képességek is új vizuális effekteket kaptak.

Riot Games

Néhány összehasonlítás, így néz ki az alap modell, az Explorer, valamint a Pulsefire Ezreal régi és új kiadása egymás mellett:

Az alap modell – LoLKing – Riot Games
Explorer Ezreal – LoLKing – Riot Games
Pulsefire Ezreal – LoLKing – Riot Games

Mivel a bejelentés még csak most történt meg, Ezreal új kiadásának megjelenése nagy valószínűséggel csak a 8.20-as frissítéssel fog megtörténni, a Riot Games szinte biztos, hogy nem akarja már megbolygatni a világbajnokságot egy új Ezreallel, amit egyébként a 8.19-es verzióval fognak megrendezni. Néhány hét tehát még hátra van az Ezreal Rework éles megjelenéséig, de aki igazán kíváncsi, valószínűleg pár napon belül már kipróbálhatja a PBE-n.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva