Fifa

Tényleg nem számít a Pace? Teszteld le a FIFA 19 leglassabb játékosaival!

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: fifa 19,

Ha a sebességről van szó, akkor ezek az új rész leggyengébb kártyái.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, elég komoly felhördülést váltott ki játékosokból, amikor is kiderült, hogy a Pace értéknek kis túlzással semmi jelentősége nincs a FIFA 19-ben. Ezt különféle “kísérletekkel” is igyekeztek igazolni, melyek alapján az lett a következtetés, hogy a Pace-nek nincs valós értéke, igazából nem több egy szépen (vagy kevésbé szépen) mutató számnál a kártyákon.

Ha valaki bevállalósnak érzi magát, az le is tesztelheti ezt akár a FIFA 19 leglassabb játékosaival – segítség gyanánt össze is gyűjtöttük nektek a “Top” 10-es listát belőlük. Ha tényleg nem számít szinte semmit a sebesség, az elég jelentőset dobhat ezeknek a kártyáknak a valós értékén – pláne úgy, hogy még Gold játékos is van köztük, vagyis egyáltalán nem csupa kutyaütőről van szó.

Sőt, több ismert név is szerepel a listán, mint például a Benfica élő legendája, a visszavonulását éppen tegnap (!) bejelentő Luisao, vagy éppen a Tottenhamben közel tíz szezont lehúzó Michael Dawson. Többnyire egyébként veterán, erősen 30+os középhátvédekről van szó, sőt, van olyan is a játékosok között, aki már negyven felett van – leginkább ebből adódik tehát a lassúság.

A FIFA 19 leglassabb játékosa tehát a Hearts 38 éves középhátvédje, Aaron Hughes, aki mindössze 24-es Pace-szel szerénykedhet. Igaz, ha az új játékban tényleg nem számít szinte semmit a sebesség, akkor akár vele is simán meg lehet állítani Mbappét és a többi szélvészt – próbáljátok ki, ha úgy tartja kedvetek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva