Gaming

Első benyomások profiktól: Bl3Kitny és SmX véleménye Kerriganről és Brightwingról


Célkeresztben a két átdolgozott hős.

Tegnap este kijött a Brightwing és Kerrigan reworköt tartalmazó patch, melynek kapcsán két profi véleményét osztjuk meg az esports.heroesofthestorm oldal cikkét felhasználva.

Filip “SmX” Liljeström, a Fnatic játékosa Brightwingről mondja el az első benyomását, Arkadiusz “Bl3kitny” Czarnecki pedig Kerrigant elemezi pár sor erejéig.

Brightwing

“SmX” szerint a legkomolyabb erősítés az, hogy kapott egy baseline cleanse-t – ez óriási fegyvertény minden szinten.

Emellett kiemeli, hogy a Phase Shift utáni 20% max HP gyógyítás alaposan kiránthatja a slamasztikából társainkat: igazi playmaker lett Brightwingből, persze az időzítés nagyon fontos.

Brightwing_Gameplay_D.png

Az egyik talentjéről is mondott pár szót: ez a 16-oson elérhető Phase Out. Noha csak 0.75 másodpercre rak sztázisba (Nazeeboo Ice Block képessége 3 másodpercre), de a CD is csak 20 mp rajta, így jóval gyakrabban használható, mint az előbb említett Nazeeboo képessége (60 mp).

a3.png

Arról még nem tudott nyilatkozni, hogy mennyire lesz meta pick a szóban forgó karakter HGC-ben, de egyértelműen javult, imádja a hőst, úgyhogy reméli, hogy előjön.

Kerrigan

“Bl3kitny” imádja az új Kerrigant, főleg azt, hogy immáron a Ravage képességének két stackje van, így noha a hatótávolsága 25%-kal csökkent, mégis mozgékonyabb lett – ráadásul többre képes önmagától.

A legnagyobb és legfontosabb változtatás szerinte a talent tree változatossága.

a1.png

Rework előtt szinte csak egyetlen build létezett, most viszont szituációhoz és játékstílushoz igazíthatjuk: mobilitás, burst sebzés vagy térsebzés – azt választhatjuk, ami kell.

Pont emiatt úgy véli, hogy HGC-ben is többet fogjuk látni: abban biztos, hogy az Infernal Shrines pályán stabil helye marad, de működhet Sky Temple vagy Dragon Shire mapeken is.

A legfontosabb, hogy a Ravage CD-t és stackeket menedzseljük, hogy bármikor célpontot válthassunk vagy oda ugorhassunk, ahova épp szükséges. Természetesen továbbra is türelmesnek kell lenni a kombóval és megvárni a tökéletes pillanatot (melyet akár csapatunk is előkészíthet).

a2.png

Zárásképp egy olyan tippet ír le, amivel valószínűleg az assasin mainek nagyja tisztában van: mivel erős az auto-attack sebzése, ezért két Q között mindenképp használjuk.

Jó szórakozást kívánunk a felfrissített hősökhöz!

Borító: http://getwallpapers.com/collection/sarah-kerrigan-wallpaper; https://www.invenglobal.com/articles/6221/hots-dev-on-brightwing-rework-we-pushed-the-boundaries-in-a-lot-of-places-with-brightwing-i-would-not-be-surprised-if-she-comes-out-swinging-pretty-hard-here

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva