Hearthstone

Vadnyugati párbaj: egy teljesen új Tavern Brawl érkezik ma este!


Már kezdhettek is agyalni, mert itt az őrült kombózás ideje.

Emlékeztek még a Top 2 és Top 3 kocsmai bunyókra, melyeknek az volt a különlegessége, hogy két-, illetve háromféle lappal tölthettük fel a komplett paklinkat? A Blizzard ezen a héten egy hasonló receptet hoz el nekünk, méghozzá egy vadonatúj Tavern Brawl formájában, ami a Six-Shooter nevet viseli. Lássuk, mit érdemes tudni róla!

A szabályok

Egy teljesen új, eddig még nem látott kocsmai bunyóról van szó, melyben limitált lapszámú, ugyanakkor végtelenített – egészen pontosan folyamatosan újratöltött – paklival kell játszanunk.

  • A paklinak pontosan 6 lapból kell állnia.
  • Minden kártyából csak egy darabot lehet használni, 6 különböző lapból kell tehát állnia a decknek.
  • Amikor elfogy a pakli, akkor a játék újratölti azt ugyanazzal a 6 lappal.

Fontos adalék a fentiekhez, hogy a formátum Wild lesz, az összes eddig megjelent kártyát lehet majd tehát használni.

Mondani sem kell, hogy a laphúzások és a kombók elég durván felértékelődnek majd, hiszen elég megbízhatóan össze lehet így hozni a legkeményebb kombinációkat is. Mint ahogy a különféle szinergiák is jócskán felerősödnek – a Jade mechanika például egészen biztosan népszerű lesz.

A Tavern Brawl a megszokott időpontban, itteni idő szerint ma este 10 órától lesz elérhető, az első győzelemért pedig a szokásos Classic pakk jár majd. Kezdjetek el már most agyalni a paklin, hogy ennyivel is előnyben legyetek a többiekkel szemben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva