Counter Strike

Vigyázat! 15 dolláros kamu Dragon Lore-ok terjednek a Steam Piacon


Ez az átverés sok pénzbe fájhat. Nagyon vigyázzatok vele, ne dőljetek be a hülyeségeknek.

Az AWP Dragon Lore-t szerintem mindannyian ismerjük. Az egyik legdrágább skin a játékban, főleg a souvenir példányok keresettek. Egy-egy darabért több tízezer dollárt, vagyis akár több millió forintot is elkérhetnek.

Az azóta már bezárt OPSkins-en idén januárban 61 000 dollárért, vagyis 17 millió forintért kelt el egy.

Ha tehát egy ilyen tárgyat gyanúsan olcsónak találtok valamelyik oldalon, szinte garantált az átverés. De mi van akkor, ha olyan oldalon támad az átverés, amire senki sem gyanakodnak. Mondjuk éppen a Steam Piacon?

A képen látható, 15 dolláros áron mozgó “Dragon Lore” szinte mindenben megegyezik a többmilliós változatokkal. 99%-os az egyezés, egyetlen dolog hiányzik csupán, egy apró de annál fontosabb részlet!

Mégpedig hogy nem CS:GO-ban, hanem Grigala Runnerben kapod meg a skint.

Elképesztően pofátlan átverés, ahol a kép, a leírás, szinte tényleg minden megegyezik. Még a CS:GO logót is lemásolták valamennyire, elképesztő, hogy ez egyáltalán felkerülhetett a Steam Piacra. Hasonlítsátok csak össze az igazi CS:GO-s Dragon Lore képével, ha nem nézzük a játék nevét simán átver minket is.

Az átveréshez használt játékot, a Grigala Runnert azóta a Valve kitörölte a Steamről és a készítőit bannolta a felületről. A tárgy ezáltal vásárolhatatlanná és eladhatatlanná vált, egyelőre tehát több pénzt nem húznak már ki senkiből.

De az eladási előzményeket látva így is borzasztó, hogy több száz embert sikerült átverniük a csalóknak.

TF2-ben láttunk már korábban hasonlót, úgy tűnik most a CS:GO-t is elérte ez a fajta csalás. Amennyiben hasonló átverést láttok a Steam Piacon, reportoljátok a fejlesztőknek és meneküljetek onnan…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva