Fortnite

S6 Battle Pass szavazás: rajtatok a sor, hogy eldöntsétek melyik a legjobb skin!


7 új kinézetet tartalmaz az idei Battle Pass, no de vajon melyik a legjobb?

Elstartolt a 6. szezon, az emberek pedig meg vannak őrülve a nyitány kapcsán – Kanadában a rendőrök külön felhívták erre a figyelmet.

Kanada megőrült! A gyerekek elkésnek a suliból, a szülőket gyorshajtáson kapják az új Fortnite Season miatt

Valóban nem panaszkodhatunk: az új pálya, az item változtatások és a Battle Pass minősége is olyan, amit elvárhat az ember egy Epic Games szintű kiadótól.

Képeken az új Battle Pass és minden, amit tudni kell róla!

Ennek kapcsán végigmegyünk pár gondolat erejéig a kiüthető skineken, majd kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is egy szavazás keretein belül.

Melyik a legjobb skin?

1. DJ Yonder

Az egyik outfit, amit már rögtön az elején meg lehet szerezni telitalálat lett: nagyon laza az egész szett – jó ötlet volt berakni egy lámát, hisz a Fortnite védjegye gyakorlatilag az állat.

2. Calamity

A másik outfit a Calamity, amit egyből megkapunk, no persze nem ilyen fullos formában. Az alap kinézet egy barátságos Cowboy lány, aki szép lassan szintezéssel átalakul vámpírvadásszá – célpontja pedig a Battle Pass-ben található…

3. Giddy-Up

Majdnem két tucat tierrel később jön szembe velünk az a skin, amiről akár azt is hihettük előzetesen, hogy a peteken közlekedhetünk majd – az egyik ilyen “meglovagolható” állat lehetett volna a láma. Végül nem így lett, de a feeling attól még ott van.

4. Fable

A vámpír téma mellett van egy másik történetszálunk is, ez Piroska és a farkas meséje. Valószínű, hogy már összecsaptak korábban, hisz zsebéből kilóg a farkas farka (no meg a hozzá tartozó Picnic gliderből is) – igencsak aprólékos munkát végzett az Epic Games.

5. Dusk

A Battle Pass második felének első skinjére elég sokat kell várni, a 71-es tiernél zsebelhetjük be a korábban már említett Calamity célpontját. Eléggé ott van a szeren a vámpír téma, ráadásul nagyjából Halloween környékén fogja megszerezni az átlag játékos – így az eseményhez is igen jól passzol.

6. Nightshade

Ha már időzítés, akkor körülbelül hasonló elmondható a Nightshade-ről is: ezt pici késéssel (valamikor novemberben) üti majd ki az átlag Fortnite-os, tekintve, hogy elég későn, a 86-os tiernél bővülhet vele kollekciónk. Tomatohead felesége nem az az étteremvezető fajta: ruházatából sokkal inkább következtethetünk arra, hogy titkos ügynök a foglalkozása.

7. Dire

A legutolsó tier kinézetei mindig nagyot szólnak: ez a Dire esetében is így van. Férfiból alakul át szép lassan farkassá, hogy aztán akár 4 féle színben is bevethető legyen a Battle Royale csatáiban. Kicsit sajnáljuk, hogy ilyen messze van a Battle Pass-ben, de rá tényleg megéri gyűjteni!

Most pedig ti jöttök: nektek melyik a kedvencetek?

Szavazataitokat az alábbi formulában adhatjátok le:

Az eredményekkel később jelentkezünk!

Borító: static.gamespot.com/uploads/original/43/434805/3444217-fortnite-s6-promo-3.jpg

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva