Hearthstone

Ez nem semmi! Három magyar játékos is van a Hearthstone Top 100-as örökranglistáján


Nincs okunk szégyenkezni a magyarok ladder teljesítményére.

Nagyon érdekes összesítést készített nemrég az ArmaTeam belga Hearthstone-játékosa, Maverick, aki fogta magát, és gyártott nekünk egy Hearthstone-örökranglistát az eddigi ladder eredmények alapján. Mondani sem kell, ez nem kis meló lehetett, hiszen

2014 áprilisától kezdve 2018 augusztusáig az összes eddigi havi Top 200-at fel kellett dolgozni, méghozzá mindegyik régióra vonatkozóan.

A módszertan egyszerű volt: az első helyezett mindig 200 pontot kapott, a második 199-et, és így tovább, ezen pontok alapján lettek összesítve az egyes szezonok. A végeredményt az alábbi táblázatban láthatjátok, a képre kattintva megnézhetitek nagyobb méretben is.

Mindegyik régióra vonatkozóan a Top 100-at közölte le végül Maverick: Ázsiában az aktuális világbajnok, tom60229, Amerikában aqua, Európában pedig Kolento gyűjtötte eddig a legtöbb pontot összességében. Érdekesség, hogy aqua az ázsiai rangsorban is második, két régióban is kiemelkedőt nyújtott tehát. Az összesítés nyilván azoknak kedvez, aki régebb óta játszanak, ezért is szerepel a listán több inaktív játékos is, mint például Lifecoach. De hát mégis egy örökranglistáról van szó…

Ami talán ennél is fontosabb, hogy három magyar játékos is található az európai Top 100-ban, méghozzá egymáshoz elég közel:

ChaiNCalleR a 49., zridex a 53., exigo pedig a 63. az összesítésben,

így joggal mondhatjuk, hogy Magyarország is letette a névjegyét, köszönhető a kiemelkedő ladder játékosainknak.

Zridex és exigo egyébként a legutóbbi szezonban is nagyon erős hónapot zártak, hamarosan pedig zárul a szeptember is – reméljük, hogy újabb kiemelkedő eredményekről lesz majd alkalmunk beszámolni a közeljövőben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva